“Ο ΟΦΗ θα είναι ρυθμιστής”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην παρουσία του ΟΦΗ στα τρία ντέρμπι που ακολουθούν στάθηκε ο μέσος του Άρη Μπάμπης Παυλίδης.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι (σ.σ. αυτό με τον Αγροτικό Αστέρα) όπως είναι όλα τα παιχνίδια. Ο αντίπαλός μας προέρχεται από συνεχόμενες ήττες και θα έρθει για να “χτυπήσει” το παιχνίδι. Εμείς, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα για να κερδίσουμε. Έχουμε μπει στην τελική ευθεία, δεν έχουμε κανένα περιθώριο γκέλας. Πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να το κερδίσουμε. Έχουμε τις δυνατότητες να κερδίσουμε τα παιχνίδια μέχρι το τέλος και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν».

Για το πως ο Άρης θα φτάσει στον στόχο του: «Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας που είναι η νίκη σε κάθε ματς. Μαζί με αυτό, θέλουμε και την στήριξη του κόσμου μας. Να νιώσουμε την ένταση και οι αντίπαλοι να καταλάβουν πόσο καυτή είναι η έδρα μας».

Για την θέση που αγωνίζεται επί Νίκου Κωστένογλου: «Έχω αγωνιστεί και στο παρελθόν σε αυτή την θέση. Μου αρέσει αυτή η θέση γιατι όσο πιο μπροστά παίζεις, τόσο πιο ελεύθερο ρόλο έχεις. Προσπαθώ ν’ ανταποκριθώ στις απαιτήσεις και του προπονητή και του παιχνιδιού. Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει που θα παίξω».

Για τον ρόλο του ΟΦΗ ως προς την άνοδο: «Ο ΟΦΗ είναι μία από τις καλές ομάδες. Θα παίξει κάποιο ρόλο ρυθμιστή. Εμείς παίζουμε όλα τα παιχνίδια στα ίσια. Πιστεύω πως ο Ο.Φ.Η. θα είναι ρυθμιστής».

Για το αν αγχώθηκε στο παιχνίδι απέναντι στον Παναιγιάλειο: «Όταν χτύπησα, ήθελα να ακολουθήσω την αποστολή. Από την τηλεόραση ή όταν βγαίνω αλλαγή και είμαι στον πάγκο αγχώνομαι παραπάνω και θα ήθελα να ήμουν στο γήπεδο εκείνη την στιγμή. Ευτυχώς όμως όλα πήγαν καλα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook