Και με τη «βούλα» έλαβε τέλος το σίριαλ των προσφυγών

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Η ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση, ενώ η επιβεβαίωση για την επιστροφή των έξι βαθμών έρχεται και από τη Φούτμπολ Λιγκ.

Και με τη «βούλα» έλαβε τέλος το σίριαλ των προσφυγών. Η ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση, ενώ η επιβεβαίωση για την επιστροφή των έξι βαθμών έρχεται και από τη Φούτμπολ Λιγκ.

«Καταφέραμε να σταθούμε για ακόμη μια φορά συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, αποφεύγοντας έτσι ακόμα έναν σκόπελο στη πορεία της ομάδας που θα είχε σαν συνέπεια τον υποβιβασμό της», σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο Α.Ο. Χανιά στην ανακοίνωση που έχει δώσει στη δημοσιότητα.

Αναλυτικά, αναφέρονται τα εξής:

«Παρότι η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ πρόσφατα είχε ανακοινώσει ότι είχε οικονομική αδυναμία να πληρώσει τις τελεσίδικες προσφυγές των ποδοσφαιριστών ΑΜΠΑΤΖΙΔΗ και ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι κόντρα σε αυτές τις πολύ δύσκολες οικονομικές συγκυρίες σεβόμενοι την ιστορία της ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ, καταφέραμε να σταθούμε για ακόμη μια φορά συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, αποφεύγοντας έτσι ακόμα έναν σκόπελο στη πορεία της ομάδας που θα είχε σαν συνέπεια τον υποβιβασμό της.

Σ’ αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δυο ανθρώπους που βοήθησαν στην προσπάθεια μας αυτή τον κ. Ι. Ξυλούρη και τον κ. Φ. Γιαννενάκη.

Θα θέλαμε επίσης να σας γνωστοποιήσουμε ότι η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ για καθαρά οικονομικούς και διαδικαστικούς λόγους θα μετακομίσει για δύο εβδομάδες στην Αθήνα για την προετοιμασία της για τα προσεχή εκτός έδρας παιχνίδια της. (Λόγω μεγάλης τουριστικής κίνησης στο νησί δεν υπάρχει δυνατότητα εύρεσης καταλυμάτων για την ομάδα)».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ

«Σας ενημερώνουμε ότι επιστρέφονται τρεις ( 3 ) βαθμοί στην ΠΑΕ XANIA AO, οι οποίοι είχαν αφαιρεθεί την 16-05-2017 δυνάμει σχετικής απόφασης της FOOTBALL LEAGUE και σύμφωνα με την υπ. αριθμ. 56/2017 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Η επιστροφή των βαθμών λαμβάνει χώρα εμπροθέσμως και νομίμως λόγω πληρωμής του δικαιούχου ποδοσφαιριστή AΜΠΑΤΖΙΔΗ ΧΑΡΗ, και σύμφωνα με το άρθρο 24 παράγραφος 5 του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών της ΕΠΟ».

«Σας ενημερώνουμε ότι επιστρέφονται τρεις ( 3 ) βαθμοί στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ, οι οποίοι είχαν αφαιρεθεί την 16-05-2017 δυνάμει σχετικής απόφασης της FOOTBALL LEAGUE και σύμφωνα με την υπ. αριθμ. 57/2017 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Η επιστροφή των βαθμών λαμβάνει χώρα εμπροθέσμως και νομίμως λόγω της πλήρους και ολοσχερής εξόφλησης του δικαιούχου ποδοσφαιριστή ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και σύμφωνα με το άρθρο 24 παράγραφος 5 του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών της ΕΠΟ».

Πηγή: athlitiko.gr

Παιχνίδι από όπου κι αν βρίσκεσαι (κινητό, tablet). Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook