Με πολλές απουσίες και νέο προπονητή η Σπάρτη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ΑΕ Σπάρτη ενόψει του δύσκολου εκτός έδρα αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ που θα διεξαχθεί την Κυριακή (28/5, 5:00) στο Ηράκλειο.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας Κώστας Κλάδης (όπως πρώτος είχε αποκαλύψει ο «Λακωνικός Τύπος») δεν  υπολογίζει στους Αναστασάκο, Αναστασόπουλο, Ροβίθη και Σιώπη ενώ επιστρέφουν στην αποστολή οι Κατσίκης και Οικονομόπουλος που εξέτισαν την ποινή τους.

Νέες πληρωμές από Νικόλαρο
Εν τα μεταξύ νέες πληρωμές για τη διευθέτηση ανεξόφλητων οφειλών πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες η ΑΕ Σπάρτη. Σύμφωνα με το Δ. Νικόλαρο, «η ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ είναι μια ΠΑΕ που δεν έχει υπέρογκα χρέη σε ΙΚΑ, εφορία συμβόλαια κλπ. Έχει λίγες οφειλές που εξοφλούνται με καθυστέρηση ενός ή δύο μηνών… Και συνεχίζουμε».
 
Επαγγελματίες τέσσερις
παίκτες από την Κ19
Με απόφαση της ομάδας τέσσερις ποδοσφαιριστές από την Κ19 θα υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια και θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα.  Πρόκειται για τους Νάσο Ασπιώτη (κεντρικός αμυντικός, γεν. 1999), Παναγιώτη Σακλαμάκης (μεσοεπιθετικός, γεν. 1999), Γιάννη Ελέζι (επιθετικός, γεν 1996) και Αλέξιο Κορτέση (τερματοφύλακας, 1996).

Αποχώρηση Παπαχρήστου
Εξάλλου, την αποχώρησή του από την ΑΕ Σπάρτη ανακοίνωσε και ο Τάσος Παπαχρήστου, ο οποίος αναφέρει τα εξής:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συνεργάστηκα στην ομάδα απο το καλοκαίρι μεχρι σήμερα. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της Σπαρτης για την στήριξη και την αγάπη που μου έδειξε. Εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα».

Δηλώσεις του νέου
τεχνικού Κ. Κλάδη
Στη συνεργασία του με την ΑΕ Σπάρτη και την πορεία της ομάδας μέχρι την ολοκλήρωση του  πρωταθλήματος της Football League, αναφέρθηκε ο νέος προπονητής της ΑΕ,  Κώστας Κλάδης, μετά τον αγώνα με τον Αχαρναϊκό, στον οποίο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον πάγκο της «Μπάρτσα».

Συγκεκριμένα, ο κ. Κλάδης δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Νικόλαρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Σπάρτης, για την τιμή που μου έκαναν και μου εμπιστεύτηκαν τις τύχες της ομάδας για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Έπειτα ο κ. Νικόλαρος και η διοίκηση, μ’ αυτό τον υπέροχο κόσμο της Σπάρτης και όλου του Νομού Λακωνίας, έχουν όλο το χρόνο να φτιάξουν την ομάδα ακόμη καλύτερη, να την πάνε ακόμη ψηλότερα και σε μεγαλύτερες επιτυχίες. Είναι τιμή μου να οδηγήσω τη μεγάλη και ιστορική ομάδα της Σπάρτης να ολοκληρώσει ομαλά το πρωτάθλημα.

Για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Αχαρναϊκό, η ομάδα είχε πολλές ελλείψεις για διάφορους λόγους. Βρέθηκα με τους ποδοσφαιριστές λίγο πριν τον αγώνα, όπου έδειξαν ότι είναι επαγγελματίες και τους αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο. Αγωνίστηκαν με πάθος και δύναμη, αλλά δυστυχώς το γκολ που δεχθήκαμε στο 92΄ από ατυχία μάς στοίχισε την ήττα. Τους ευχαριστώ που έκαναν κατάθεση ψυχής. Επίσης, ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της ψυχής μου το φίλαθλο κόσμο για την πολύ θερμή του συμπαράσταση και τις εκδηλώσεις αγάπης  προς το πρόσωπό μου. Όλα αυτά μου δίνουν δύναμη να κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου, μαζί με τον υπέροχο κόσμο της ομάδας, ώστε  η ΑΕ Σπάρτη να τελειώσει αξιοπρεπώς το πρωτάθλημα της Foot Ball League. Ακολουθούν τρεις αγώνες με μεγάλο βαθμό δυσκολίας και θα προσπαθήσουμε το καλύτερο για την ομάδα και τον υπέροχο κόσμο της Σπάρτης, η οποία έχει ποδοσφαιρική κουλτούρα».

lakonikos.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook