Ο Α.Ο. Χανιά περιγράφει την επόμενη μέρα του

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Σε ανακοίνωση που δίνει στη δημοσιότητα και αναφέρει οτι κινούνται οι διαδικασίεςγια τη διοικητική αναδιάρθρωση με στελέχωση τεσσάρων, πέντε επιφανών Χανιωτών που θα πλαισιώσουν το σημερινό ΔΣ.

Την επόμενη μέρα της ΠΑΕ περιγράφει εν συντομία ο Α.Ο. Χανιά σε ανακοίνωση που δίνει στη δημοσιότητα. Σε αυτήν γίνεται λόγος ότι κινούνται διαδικασίες, «για τη διοικητική αναδιάρθρωση με στελέχωση τεσσάρων, πέντε επιφανών Χανιωτών που θα πλαισιώσουν το σημερινό ΔΣ».

Το μεγαλύτερο μέρος της ανακοίνωσης αφορά πάντως το τέλος αυτής της σεζόν, με τον Α.Ο. Χανιά να σημειώνει μεταξύ άλλων για «σκληρή και αρνητική κριτική με μεγάλη εσωστρέφεια όλων των ΜΜΕ του νησιού»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά όπου έχει προγραμματικά μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιοι θα μπορούσαν να είναι αυτοί οι «επιφανείς 4-5 Χανιώτες» που θα πλαισιώσουν το τωρινό ΔΣ είναι η εξής:

«Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα όσους βοήθησαν πραγματικά και ειλικρινά να πετύχει τον στόχο της παραμονής. Έναν στόχο που πραγματικά μπορεί να χαρακτηριστεί άθλος, γιατί όλη η χρονιά ήταν ένας πραγματικός Γολγοθάς προβλημάτων (δύσκολη οικονομική χρονιά χωρίς έσοδα, χορηγίες, τηλεοπτικό συμβόλαιο, οφειλές της ΠΑΕ σε προηγούμενες περιόδους, τεράστιο γηπεδικό πρόβλημα σχεδόν όλο το χρόνο με αποκορύφωμα τη διεξαγωγή ορισμένων αγώνων εκτός Χανίων, πενιχρός μέσος όρος εισιτηρίων, τεράστιο οργανωτικό πρόβλημα ελλείψει χρημάτων, σκληρή και αρνητική κριτική με μεγάλη εσωστρέφεια όλων των ΜΜΕ του νησιού, αρνητικό κλίμα και κριτική ενάντια στην ΠΑΕ από τους οργανωμένους, έκκληση της ΠΑΕ τον μήνα Ιανουάριο όποιος επιθυμεί να αναλάβει την ΠΑΕ και ουδείς εμφανίστηκε, αλλά μόνο στα λόγια).

Ενάντια σε όλα αυτά η ΠΑΕ επιβίωσε, τουλάχιστον αγωνιστικά και πήγε στον στόχο της. Προς τούτο ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες, στο υπαλληλικό προσωπικό, στους υγιείς φιλάθλους που στήριξαν την προσπάθεια και στους χορηγούς. Και ακόμη, ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ σε αυτούς που πολέμησαν την προσπάθεια, αλλά δυστυχώς δεν τους βγήκε.

Η επόμενη μέρα βρίσκει τη διοίκηση της ΠΑΕ να κινεί τις διαδικασίες για τη διοικητική αναδιάρθρωσή της με στελέχωση τεσσάρων, πέντε επιφανών Χανιωτών που θα πλαισιώσουν το σημερινό ΔΣ, ώστε η νέα σεζόν να βρει το σωματείο καλύτερο σε διοικητικό, οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο».

Πηγή: athlitiko.gr