Δεν πλήρωσε την προσφυγή του Νικολόπουλου ο Α.Ο. Χανιά

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Και η Φούτμπολ Λιγκ αναμένεται να επικυρώσει την αφαίρεση τριών βαθμών από τη συγκομιδή του.

Ο Α.Ο. Χανιά αποφάσισε να μην πληρώσει την προσφυγή του Νικολόπουλου, θεωρώντας ότι δεν υπάρχει σοβαρή επίπτωση για την ομάδα κι έτσι την Δευτέρα η Φούτμπολ Λιγκ αναμένεται να επικυρώσει την αφαίρεση τριών βαθμών από τη συγκομιδή του.

Με αυτό ως δεδομένο λοιπόν, ο ΑΟΧ θα «κατέβει» από τους 38 βαθμούς και τη 13η θέση στους 35 και την 15η θέση η οποία παρόλα αυτά είναι πάνω από την τέταρτη από το τέλος Καλλιθέα.

Από εκεί και πέρα βέβαια, αυτό που ενδιαφέρει είναι το πόρισμα του Πειθαρχικού Οργάνου της Φούτμπολ Λιγκ για την ανάκληση του πιστοποιητικού, το οποίο πια θα πρέπει ν’ αναμένεται εντός της επόμενης εβδομάδας (ενδεχομένως την Τρίτη).

Ο ΑΟΧ είναι γνωστό ότι κινδυνεύει από την επιβολή προστίμου έως την αφαίρεση βαθμών, κάτι που ειδικότερα αν συμβεί το δεύτερο, θα ισοδυναμεί με υποβιβασμό του στην Γ’ Εθνική. Από εκεί και πέρα ωστόσο θα ακολουθήσει μια διαδικασία αρκετά μεγάλη, αφού η ΠΑΕ θα προσφύγει (εφόσον χρειαστεί σημειώνουμε και πάλι) στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και εν συνέχεια υπάρχει και η επιλογή-προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Σημειώνεται ότι ο κόσμος του ΑΟΧ περιμένει με αγωνία την απόφαση και γενικώς παραμένει ανήσυχος λόγω και των τελευταίων προσφυγών που έχουν προκύψει.

Πηγή: athlitiko.gr