Δεν επικρατεί… πανικός στον Α.Ο. Χανιά

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Μέσω έφεσης ο Α.Ο. Χανιά θα προσπαθήσει να αποφύγει την αφαίρεση βαθμών και να διατηρηθεί στην Φούτμπολ Λιγκ αν και δεν επικρατεί… πανικός.

Αμεση επιβεβαιώνεται πως είναι η αντίδραση στον Α.Ο. Χανιά μετά την απόφαση για τον υποβιβασμό της ομάδας από το Πειθαρχικό Οργανο της Φούτμπολ Λιγκ, καθώς τη Δευτέρα κιόλας θα κινηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την κατάθεση έφεσης.

Επί του πρακτέου λοιπόν, ο ΑΟΧ θα αξιώσει να πάρει πίσω την απόφαση που έχει ληφθεί πρωτόδικα και σε δεύτερο βαθμό να δικαιωθεί, παραμένοντας εν ολίγοις στη Φούτμπολ Λιγκ τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τη Δευτέρα συγκεκριμένα θα κατατεθεί από τον αρμόδιο δικηγόρο με τον οποίο συνεργάζεται ο Α.Ο. Χανιά η έφεση στην αρμόδια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και η ΠΑΕ θα περιμένει να οριστεί δικάσιμος.

Τώρα, όπως τονίζεται από τον Α.Ο. Χανιά, η απόφαση κρίνεται ως μη αναμενόμενη, ωστόσο δεν υπάρχει πανικός.

Βάσει των όσων διατείνονται από νομικής πλευράς υπάρχει η πίστη ότι η απόφαση θα ανατραπεί. Σίγουρα, δεν υπάρχει… ικανοποίηση στο στρατόπεδο του ΑΟΧ γι’ αυτό που έχει συμβεί, όπου σημειώνεται εξάλλου πως η κάλυψη της εγγυητικής δεν έγινε διότι το ποσό για την οφειλή (για την ναύλωση των τσάρτερ) δεν είχε εξαλειφθεί. Από την άλλη, δεδομένα στον ΑΟΧ περίμεναν ή διατηρούσαν την αίσθηση ότι δεν θα υπήρχε αφαίρεση βαθμών, αλλά επιβολή προστίμου, αλλά τελικά συνέβησαν… και τα δύο.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένεται πλέον η έφεση, οπότε και θα προκύψουν πολλά περισσότερα.

Πηγή: athlitko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook