Η αγωνία έχει φτάσει στο αποκορύφωμα για τον Α.Ο. Χανιά

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Όσον αφορά την απόφαση από την Επιτροπή Εφέσεων η οποία ουσιαστικά θα κρίνει το μέλλον της ομάδας.

Η αγωνία μπορεί να έχει φτάσει στο αποκορύφωμα για τον Α.Ο. Χανιά και ειδικότερα για τους φιλάθλους του όσον αφορά την απόφαση από την Επιτροπή Εφέσεων η οποία ουσιαστικά θα κρίνει το μέλλον της ομάδας, ωστόσο απ’ ό,τι φαίνεται θα πρέπει να εξοπλιστούν και με… μπόλικη υπομονή.

Οπως αποδεικνύεται μέχρι στιγμής, η απόφαση καθυστερεί αρκετά, παρότι στον Α.Ο. Χανιά ουσιαστικά την αναμένουν -όπως άλλωστε και ο κόσμος της ομάδας- από μέρα σε μέρα. Σίγουρα, το ζήτημα είναι πάρα πολύ σύνθετο, από την στιγμή εξάλλου που η απόφαση αυτή θα κρίνει το μέλλον της ομάδας, που ούτως ή άλλως δεν είναι και το πιο… ευχάριστο, αφού παίκτες δεν υπάρχουν στο ρόστερ, ενώ εμπόδιο αποτελεί σίγουρα και ότι η ΠΑΕ δεν έλαβε αδειοδότηση.

Επί της ουσίας, τα πάντα εξαρτώνται από την Επιτροπή Εφέσεων, με το σίγουρο να είναι ότι εάν η απόφαση είναι θετική και ο Α.Ο. Χανιά παραμείνει στην κατηγορία, τότε θα δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την οργάνωση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα με κυρίαρχο φυσικά το αγωνιστικό.

Εάν ωστόσο η απόφαση είναι η άσχημη κι ένα ακόμα δικαστήριο αποφανθεί τον υποβιβασμό του Α.Ο. Χανιά, σε αυτήν την περίπτωση θα “φαγωθεί” και άλλος χρόνος, καθώς στη συνέχεια και ως έσχατη λύση, ο ΑΟΧ θα καταφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για να αναζητήσει το δίκιο που θεωρεί ότι έχει.

Ενδεχομένως να απομένουν κάποιες ελάχιστες πια ώρες από την ανακοίνωση της απόφασης, όπου ουσιαστικά το τοπίο θα ξεκαθαρίσει…

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook