Σπανός: “Αυτονόητος ο στόχος του Άρη”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για τη νέα δύσκολη σεζόν που αρχίζει για τον Άρη μίλησε ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» Δημήτρης Σπανός και στο πλαίσιο της πρώτης επίσημης προπόνησης για την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Άρη

«Θέλω να είναι όλα τα παιδιά υγιέστατα, να βγάλουν το πρόγραμμα προετοιμασίας και όλοι μαζί να δουλέψουμε μέσα στο γήπεδο. Δεν θέλω να λέμε πολλά λόγια αλλά να αποδεικνύουμε με πράξεις» ανέφερε αρχικά.

Σχετικά με τους στόχους της ομάδας, ήταν απόλυτος τονίζοντας: «Δεν μπορούμε να συζητάμε τον στόχο του Άρη, τον ξέρουμε όλοι μας. Να έχουμε ταπεινότητα, σύνεση και να μην μπούμε σε διαδικασία να μιλάμε πολλά και να κάνουμε λίγα. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, έχει ιστορία, αλλά το ζητούμενο είναι να το αποδείξει στο γήπεδο. Από σήμερα μέχρι το τελευταίο αγωνιστικό λεπτό του πρωταθλήματος, θα πρέπει οι παίκτες να εκμεταλλευτούν όλο τον χρόνο».

Σχετικά με τον κόσμο της ομάδας: «Eίναι ένα στοίχημα για μας. Να φθάσουμε τον κόσμο του Άρη εκεί που θέλει να βρίσκεται. Επιβάλλεται να βγει η ομάδα κατηγορία αλλά εξίσου σημαντικός στόχος είναι η επιστροφή του κόσμου» και κατέληξε. «Δεν ζητάμε πίστωση χρόνου, λογικά θα είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook