Δύο δυνατά τεστ στο Καρπενήσι για τον Κισσαμικό

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Στην πρωτεύουσα του Νομού Ευρυτανίας, θα πραγματοποιηθεί το “χτίσιμο” της Χανιώτικης ομάδας από τις 14 μέχρι τις 25 Αυγούστου.

Από το μεσημέρι της Δευτέρας (14/08) η αποστολή του Κισσαμικού βρίσκεται στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στην πρωτεύουσα του Νομού Ευρυτανίας, που βρίσκεται σε υψόμετρο 960 μέτρων, θα πραγματοποιηθεί το “χτίσιμο” του νεανικού συνόλου που διαθέτει η Χανιώτικη ομάδα, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Πετράκη και των συνεργατών του, από τις 14 μέχρι τις 25 Αυγούστου.

Στο διάστημα αυτό ο νεαρός προπονητής θα έχει την ευκαιρία να δει την πρόοδο της προετοιμασίας σε δύο δυνατά τεστ που έχουν προγραμματιστεί με τον ΟΦΗ (16/08 στο Καρπενήσι) και με την Αναγέννηση Καρδίτσας (23/08 στην Καρδίτσα).

Υπενθυμίζεται ότι από τα Χανιά για το Καρπενήσι αναχώρησαν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Αποστολίδης, Αρναούτογλου, Βρεττός, Γαβαλάς, Γκίνη, Ζιούλης, Λαζαρίδης, Λεμονής, Μαρκοπουλιώτης, Μεγαρίτης, Μπλατσιώτης, Νικόλτσης, Ξύδας, Παντελάκης, Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Σελινιωτάκης, Σερβιλάκης, Τασιούλης, Τόλι, Φουάσης, Χαλκιαδάκης, Μουντοκαλάκης, Καβαλιέ (υπό δοκιμή), Λουβιτάκης.

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook