Βρεττός: «Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό φέτος»

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο δανεικός από τον ΟΦΗ στον Κισσαμικό μίλησε για τις πρώτες τους εντυπώσεις από την ομάδα.

Ο Νίκος Βρεττός μίλησε στο kissamikos.gr μιλώντας για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα.

Η συνέντευξη:

Ένα σχόλιο για τη μεταγραφή στον Κισσαμικό.

«Εγώ όταν μου είχαν πει για τον Κισσαμικό δεν το σκέφτηκα καθόλου, ήθελα κι εγώ να έρθω. Είναι η πρώτη φορά που θα έπαιρνα μεταγραφή εκτός Ηρακλείου και στην αρχή μου ήταν λίγο δύσκολο. Αλλά όταν ήρθα είδα ανθρώπους να δουλεύουν, να αγαπάνε αυτό που κάνουν και να νοιάζονται για την ομάδα και αυτό το περνάνε και σε σένα. Θα προσπαθήσω κι εγώ για το καλύτερο γι’ αυτό άλλωστε είμαι εδώ για να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα και να με βοηθήσει κι αυτή».

Οι πρώτες εντυπώσεις από την ομάδα και τα Χανιά;

«Τα Χανιά είναι μία όμορφη πόλη. Στην αρχή ήταν δύσκολα για μένα, αλλά μετά όλα έφτιαξαν και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Σε σχέση με πέρσι πόσο διαφορετικό θα είναι το πρωτάθλημα;

«Σε σχέση με πέρσι σίγουρα είναι πιο δύσκολο. Έχουν πιο πολλές ομάδες ανταγωνισμό, όπως ο Άρης, ο ΟΦΗ, τα Τρίκαλα, όπως μας έδειξαν πέρσι στον δεύτερο γύρο, η Βέροια που έπεσε από τη Super League, ομάδες με μεγάλο όνομα και βαριά φανέλα, γι’ αυτό θα είναι πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα από πέρσι».

Οι προσωπικοί στόχοι;

«Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου, να διακριθώ, να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα και για μένα αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι θα βάλω τον εαυτό μου πάνω από την ομάδα. Πρώτα η ομάδα, μετά εμείς. Ο καθένας έχει τους στόχους του, έτσι κι εγώ έχω τους δικούς μου».

 

Νίκος Βρεττός

Ημερομηνία γέννησης: 24 Οκτωβρίου 1995
Τόπος γέννησης: Ηράκλειο
Ύψος: 1,71
Βάρος: 71
Πόδι: Δεξί

Αγαπημένο νούμερο: 10
Ο ποδοσφαιριστής που θαυμάζει: Μέσι
Αγαπημένο άθλημα εκτός από ποδόσφαιρο: Πινγκ Πονγκ
Αγαπημένος προορισμός: Κρήτη
Τα χόμπι του: Playstation, Ταινίες