Ορίστηκε το μπαράζ, ερωτηματικό η διεξαγωγή του

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στον ορισμό εκ νέου του αγώνα μπαράζ του Καραϊσκάκη με την Δόξα Δράμας, προχώρησε η ΕΠΟ, ωστόσο αυτός βρίσκεται στον «αέρα», λόγω της υπόθεσης του Ηρακλή.

Tην επόμενη Τετάρτη (13/9) έχει οριστεί να πραγματοποιηθεί, το πολυσυζητημένο μπαράζ ανόδου για την Stoiximan.gr Football League μεταξύ του Καραϊσκάκη,και της Δόξας Δράμας.

Ωστόσο τα πάντα είναι στον αέρα, καθώς σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής Λεωνίδας Λεουτσάκος, υπάρχει το ενδεχόμενο ο «γηραιός» να προχωρήσει στην κατάθεση δελτίων.

Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο συμβεί, το εισιτήριο για την δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία, θα πάρει μόνο ο νικητής. Αντίθετα σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει, θα παρθεί απόφαση ούτως τόσο οι Ηπειρώτες, όσο και οι Μακεδόνες να ανέβουν από κοινού.

Όσον αφορά τους άλλους δύο περυσινούς δευτεραθλητές της Γ΄Εθνικής, Χαλκίδα και Ιωνικός δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια, καθώς θα κυνηγήσουν νομικά την εν λόγω υπόθεση, εξέλιξη η οποία όπως είναι φυσικό θα την κάνει ακόμα πιο πολύπλοκη απ΄ότι είναι μέχρι τώρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook