“Ο στόχος του ΟΦΗ κρίνεται από τα πόδια των παικτών του”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τερματοφύλακας του Κισσαμικού Γιώργος Λαζαρίδης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το πως βλέπει τον φετινό ΟΦΗ αλλά και για το νέο εγχείρημα της συνένωσης του Κισσαμικού με τον ΑΟ Χανιά.

Αναλυτικά όσα είπε ο τερματοφύλακας του Κισσαμικού

Για τις εντυπώσεις στα Χανιά από την συνένωση των δύο ομάδων: “Είναι πολύ θετικά τα πρώτα δείγματα γραφής. Ο κόσμος των Χανίων στηρίζει την προσπάθεια μας. Ενώνονται δύο ιστορικές ομάδες, αυτό είναι πολύ ευχάριστο και δίνεται ακόμα μεγαλύτερη δυναμική για το μέλλον”.

Για τα στοιχεία που “πάντρεψαν” οι δύο συλλόγοι: “Τα Χανιά έχουν μια δυναμική με την παρουσία του κόσμου ενώ ο Κισσαμικός είναι μια οργανωμένη ομάδα. Οι άνθρωποι της διοίκησης του κοιτάζουν για κάτι καλύτερο μελλοντικά και για αυτόν τον λόγο έγινε η συνένωση”.

Για το νεανικό ρόστερ της ομάδας: “Αυτό που χάνουμε στην εμπειρία, θέλουμε να το κερδίσουμε σε άλλα πράγματα. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα δεν πήρε άδεια, εγώ είμαι αισιόδοξος πως όλα θα πάνε καλά”.

Για την καθυστερημένη έναρξη του πρωταθλήματος: “Μέσα από προπονητήσεις και φιλικά προσπαθούμε να βρούμε ρυθμό. Είναι δύσκολο να μην ξέρεις πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και παράλληλα πως θα κάνει τον προγραμματισμό της η ομάδα”.

Για τις διαφορές του περσινού με το φετινό πρωτάθλημα: “Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι σίγουρα πιο δύσκολο. Οι μισές ομάδες έχουν πάρει άδεια, οι άλλες μισές όχι. Σίγουρα αυτές που πήραν άδεια, ενισχύθηκαν περισσότερο έναντι των υπολοίπων. Ελπίζω να έχουμε ένα περισσότερο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Είναι σημαντικό να υπάρχει κόσμος στα γήπεδα γιατί και εμείς ως ποδοφαιριστές αποδίδουμε καλύτερα όταν παίζουμε με γεμάτες εξέδρες και όχι όταν τα παιχνίδια γίνονται μεταξύ συγγενών και φίλων”.

Για την εικόνα που έχει από τον φετινό ΟΦΗ: “Σίγουρα, είναι διαφορετικό να αντιμετωπίζεις μια ομάδα σε επίσημα παιχνίδια και όχι σε φιλικά. Από όσο έχω δει, μέχρι τώρα, τοΝ ΟΦΗ πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα με αρκετά καλούς ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι θα ξεχωρίσει στην κατηγορία, διαθέτει έναν πολύ καλό προπονητή με τον οποίο έχω συνεργαστεί και εγώ. Πιστεύω ότι ο φετινός στόχος του ΟΦΗ κρίνεται από τα πόδια των παικτών του”.

Για το τι έκανε λάθος πέρυσι ο ΟΦΗ: “Τα φιλικα σου δείχνουν κάποια πράγματα, όμως όλα κρίνονται στο πρωτάθλημα. Τώρα, κακά τα ψέμματα, οι ομάδες παίζουν σφιχτά όπως για παράδειγμα εμείς. Όμως στο πρωτάθλημα δεν ξέρεις πως θα αντιδράσουν οι παίκτες κάτω από την πίεση και το άγχος της νίκης. Ο ΟΦΗ είναι μια πολύ καλή ομάδα που πιστεύω ότι μπορεί να πετύχει με την βοήθεια του κόσμου του. Ο ΟΦΗ έχασε πολλούς βαθμούς στα εκτός έδρας παιχνίδια στην αρχή του πρωταθλήματος. Έτσι, οι άλλες ομάδες όταν πήραν διαφορά ασφαλείας και συγκεκριμένα η Λαμία με τον Απόλλωνα τότε ήταν δύσκολο να τους φτάσεις. Ότι ντεμαράζ και να κάνεις, δύσκολα μπορείς να καλύψεις την διαφορά που έχει δημιουργηθεί”.

Για τις ομάδες που ξεχωρίζουν στο φετινό πρωτάθλημα: “Πάντα διαφέρουν τα μεγάλα ονόματα. Πέραν του ΟΦΗ και του Άρη, πολύ καλές κινήσεις έχουν κάνει και τα Τρίκαλα ενώ πιστεύω ότι θα προκύψουν και μια με δύο εκπλήξεις όπως συμβαίνει κάθε χρόνο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook