Στο στόχαστρο της Δόξας ο Όστοϊτς

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πρώην αμυντικός του ΟΦΗ βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Δραμινούς προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Δόξα.

Ο Γιάννης Μπύρος είναι αποφασισμένος να μην αφήσει την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη από τη στιγμή που η ομάδα ανέβηκε στη Football League.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Αύριο αναμένεται στη Δράμα ο Παντελής Καπετάνος. Κερδίζει την κούρσα, σε σύγκριση με τον Πετρόπουλο για την επίθεση. Εκτός κι αν αποκτηθούν και οι δύο.

Οκτώ παίκτες

Βέβαια, ο Καπετάνος πέρασε ήδη από εργομετρικά και αναμένεται αύριο στη Δράμα. Ο ίδιος επιβεβαίωσε μάλιστα το ενδιαφέρον μέσω του «Metropolis 95,5»: «Είμαστε σε συζητήσεις. Είναι ελκυστική η πρόταση της Δόξας. Μου αρέσει η προοπτική. Είναι ιστορική ομάδα. Δεν έχει τελειώσει ωστόσο τίποτα ακόμη», είπε χθες νωρίς το μεσημέρι.

Οι πληροφορίες λένε ότι έχει κλείσει. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και με τον Μπαϊκαρά. Η απόκτηση του είναι δεδομένη. Δεν είναι ωστόσο οι μόνοι. Επαφές γίνονται και με άλλους παίκτες. Οι «μαυραετοί» περιμένουν την έλευση και του Λούκας Φαβάλι, με θητεία σε ομάδες από την Ελλάδα. Αν τα εργομετρικά του είναι ικανοποιητικά, τότε θα αποκτηθεί άμεσα. Αυτό φυσικά ισχύει για όλους τους νεοαποκτηθέντες.

Χθες το βράδυ αναμενόταν η τελική συζήτηση με τον πρώην παίκτη του Παναιτωλικού και διεθνή, Γρηγόρη Μάκο. Ολα συνηγορούν ότι θα επέλθει συμφωνία. Υπάρχει ωστόσο και συνέχεια. Επαφές γίνονται και για το κέντρο της άμυνας. Οι Ντιμιτρόφσκι και Οστοϊτς είναι σε πρώτο πλάνο. Ο πρώτος ήταν πέρσι στην Κέρκυρα. Είναι 29 χρονών, κεντρικός αμυντικός, με 17 συμμετοχές στη Super League. Ο δεύτερος έπαιζε πέρσι στον ΟΦΗ, ενώ έχει αγωνιστεί και στη Βέροια. Κατέγραψε 21 παρουσίες και 1 γκολ με τους Κρητικούς. Παίζει και ως αμυντικό χαφ, αλλά και στόπερ.

Κατά τα άλλα, οι επαφές με τον Σπυρόπουλο, που έπαιζε πέρσι στην Λαμία φαίνεται ότι τελικά ευδοκιμούν και ο ακραίος μπακ θα φορέσει εκτός απροόπτου τη φανέλα της Δόξας, ενώ υπάρχει και μία ακόμη περίπτωση παίκτη (εξτρέμ), που επίσης απασχολεί. Στόχος; Να μην υπάρχει κενό πουθενά. Ηδη, εστάλη έγγραφο για παράταση όσον αφορά τις μεταγραφές. Λογικά θα δοθούν δέκα εργάσιμες μέρες στη Δόξα. Την ερχόμενη Τετάρτη είναι επίσης  να διεξαχθεί γενική συνέλευση για τη σύσταση της νέας ΠΑΕ και το νέο διοικητικό συμβούλιο.

metrosport.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook