Την Τρίτη εκδικάζονται οι προσφυγές Ιωνικού και Χαλκίδας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ημέρα κρίσης θα είναι η ερχόμενη Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου για το πρωτάθλημα της Football League, καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ θα εκδικάσει τις προσφυγές Ιωνικού και Χαλκίδας.

Η ομάδα της Εύβοιας υπσοτηρίζει πως δεν έπρεπε να αδειοδοτηθούν η Βέροια, ο Αχαρναϊκός, ο Πανσερραϊκός, η Καλλιθέα και ο Κισσαμικός με αποτέλεσμα να απαιτεί το δικό της προβιβασμό στη Football League.

Από την πλευρά του και ο Ιωνικός έχει προσφύγει αιτούμενος την άνοδό του ή τη διαξαγωγή αγώνων μπαράζ.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:

«Την Τρίτη 26/9/2017 και ώρα 14:30 θα συνεδριάσει το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και θα ασχοληθεί με τις παρακάτω υποθέσεις:

1.Εφεση-προσφυγή του σωματείου ΑΟ Χαλκίς κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για την μεταρρύθμιση της υπ΄ αριθμόν 3/11-9-2017 απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ και της από 13/9/2017 απόφασης της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ .

2.Αίτηση-προσφυγή του σωματείου ΑΟ Ιωνικός Νίκαιας κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για την ακύρωση-μεταρρύθμιση της υπ΄ αριθμόν 3/11-9-2017 απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ και της από 13/9/2017 απόφασης της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ .