Μειώσεις συμβολαίων από τον Καρυπίδη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Κατόπιν απόφασης του Θόδωρου Καρυπίδη, όσοι παίκτες είχαν απομείνει στο ρόστερ από την περσινή σεζόν θα προχωρήσουν άμεσα σε αναπροσαρμογή και μείωση των απολαβών τους.

Ο λόγος είναι ότι στον Άρη θέλουν να συμμαζευτεί ακόμα περισσότερο το μπάτζετ, ελέω και των πολλών οφειλών που υπάρχουν σε παίκτες που αποχώρησαν το καλοκαίρι από την ομάδα.

Το ραντεβού μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ Αρης και των παικτών έγινε χθες, εκεί όπου ο Καρυπίδης, ανακοίνωσε στους παίκτες την απόφασή του.

Αυτοί με τη σειρά τους, αφού πρώτα ζήτησαν εγγυήσεις σχετικά με τα χρήματα που τους οφείλονται στη συνέχεια, δέχτηκαν να αναπροσαρμόσουν τα συμβόλαιά τους και πλέον απομένει αυτά να ετοιμαστούν και να υπογραφτούν από τους ίδιους.

Με τον τρόπο αυτό ο Θόδωρος Καρυπίδης θέλει να συμμαζέψει την κατάσταση στα οικονομικά του συλλόγου, αφού υπάρχουν πολλές ανοικτές «πληγές» από την περσινή ομάδα, αφού η ΠΑΕ θα κληθεί να πληρώσει μεγάλα ποσά σε παίκτες όπως οι Τζιμπούρ, Καράμπελας, Ιλιτς, Ταυλαρίδης, Ρόβας, Αντρέου και αρκετοί ακόμα.