Αδαμάκης: “Αισθανόμαστε πικρία και απογοήτευση”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στο “στρατόπεδο” του Εθνικού Αστέρα, άπαντες αισθάνονται πικρία και απογοήτευση για τις αποφάσεις του διαιτητή του αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Αδαμάκης.

Πικρία και απογοήτευση επικρατεί στην ομάδα του Εθνικού Αστέρα, για τις αποφάσεις του διαιτητή Στυλιάρα του συνδέσμου  Αιτωλοακαρνανίας στην αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα.

Την αναμέτρηση στο γήπεδο του Ευόσμου, παρακολούθησε από κοντά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Αδαμάκης και με δηλώσεις του αναφέρθηκε στα σφάλματα του διαιτητή και στα δύο πέναλτι που έδωσε κατά της ομάδας του.

Ειλικρινά αισθανόμαστε πίκρα και απογοήτευση για τον τρόπο με τον οποίο ο διαιτητής Στυλιάρας διηύθυνε το παιχνίδι αυτό και τις αποφάσεις που πήρε. Αρχικά έδωσε με χαρακτηριστική ευκολία δύο πέναλτι σε βάρος μας στην διάρκεια του πρώτου μέρους.

Όμως τα λάθη του δεν σταματούν εδώ καθώς στο πρώτο από τα δύο πέναλτι που έδωσε και απέκρουσε ο Γκίτκος, ο Σαπάνης είχε φύγει πρώτος και ήταν δύο μέτρα πιο μπροστά από τους υπόλοιπους παίκτες, με αποτέλεσμα να επωφεληθεί από την απόκρουση και να σπρώξει την μπάλα στα δίκτυα. Η παράβαση ήταν εξόφθαλμη και απορώ πως δεν καταλογίσθηκε“, είπε αρχικά ο πρόεδρος του Εθνικού Αστέρα και πρόσθεσε:

Όμως τα όποια διαιτητικά λάθη δεν εξαντλούνται εδώ, καθώς στο δεύτερο μέρος, αυτήν  την φορά ο Στυλιάρας δεν έδωσε καταφανέστατο πέναλτι σε ανατροπή του ποδοσφαιριστή μας Μπενίσκου. Προσωπικά δεν μπορώ να δώσω καμία εξήγηση και μου προξενεί εντύπωση το γεγονός ότι ο διαιτητής ήταν δύο μέτρα από την φάση και δεν καταλόγισε το πέναλτι.

Λυπάμαι ιδιαίτερα από το γεγονός ότι ο κόπος και ο μόχθος των παικτών εξαρτάται πλέον από τους διαιτητές. Για μία ακόμη φορά είμαστε αναγκασμένοι να υψώσουμε έντονη φωνή διαμαρτυρίας, να απευθυνθούμε στις υπερκείμενες αρχές και να ζητήσουμε ίση μεταχείριση στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, εκεί που θα κριθούν όλα“.

Τέλος, ο Βασίλης Αδαμάκης ανέφερε: “Απλά θέλω να σημειώσω ότι παρόμοια διαιτητικά λάθη έγιναν και στον αγώνα νέων του Εθνικού Αστέρα με τον Αγροτικό Αστέρα, όπου ο διαιτητής αναγκάσθηκε στο τέλος να ζητήσει συγνώμη από τον προπονητή της ομάδας μας Νέων κ. Σάννη για τις αποφάσεις του. Δεν ξέρω που πηγαίνουμε όλα αυτά“.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook