Φτιάχνουν κλίμα στον Άρη εν όψει ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Άρης θα υποδεχτεί τον ΟΦΗ με την ψυχολογία του 7Χ7 και ήδη γίνεται προετοιμασία για το παιχνιδι της Κυριακής.

Έκτακτη ραδιοφωνική εκπομπή είχε ο Super 3 και μίλησε σχετικά με τα θέματα που αφορούν τον κιτρινόμαυρο σύλλογο σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στο Yellow Radio 92,8:

Για το ποδόσφαιρο:

«Ο κόσμος του Άρη ξυπνάει μετά το φιλικό με την Μπόκα και είναι κοντά στην ομάδα. Όσο η ομάδα μιλάει στο γήπεδο, δεν έχουμε εμείς λόγο. Κάνει το αυτονόητο για να επιστρέψει ψηλά, αυτό που έπρεπε να κάνει πριν από δυο χρόνια.

Κλείστε τα αυτιά σας σε όσους πολεμούν τον Άρη και θα πολεμούν τον σύλλογο, όσο αυτός θα δίνει δικαιώματα. Πάνω απ’ όλα να μπει η ομάδα, πρέπει να βάλουμε την ομάδα πάνω από τον εγωισμό μας για να τελειώνει αυτή η ιστορία. Να σταματήσει η εσωστρέφεια.

Δεν χρειάζεται ούτε πανηγυρισμούς, ούτε ενθουσιασμό, απλά να συνεχιστεί η προσπάθεια μέχρι το τέλος για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει και να κάνει υπερήφανο τον κόσμο του.

Όλοι από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε παρόντες στο γήπεδο και να κάνουμε αυτό που θέλει η ομάδα για να είναι περήφανη: έχει ανάγκη την αγάπη μας, την υπομονή που έχει δείξει τόσα χρόνια ο κόσμος και την στήριξη.

Ο Άρης επιστρέφει, αυτό είναι φανερό και το θέμα είναι να επιστρέψει και σαν παρουσία και οντότητα στην συνείδηση όλων και κυρίως του ίδιου του κόσμου. Είναι ο σύλλογος που κυνηγήθηκε όσο κανείς στην Ελλάδα, γιατί ήταν υπερήφανος και αντιδραστικός όλα αυτά χρόνια, εδώ και πολλά χρόνια.

Εμείς θέλουμε να βλέπουμε την ομάδα να κερδίζει. Με την Δράμα ακυρώθηκε κανονικό γκολ, αν μετρούσε θα ήταν τελείως διαφορετική η εξέλιξη από νωρίς. Τελικά κέρδισε η ομάδα και έκανε το 7Χ7 και αυτό πρέπει να συνεχιστεί με τον ΟΦΗ 8Χ8 μέχρι και 10Χ10 και πάει λέγοντας.

Την Κυριακή το Χαριλάου πρέπει να γεμίσει με τον ΟΦΗ, να στηρίξουμε την προσπάθεια. Το θέμα είναι να ξανά αγαπήσει ο κόσμος την ομάδα και να βλέπει χωρίς καχυποψία τον διπλανό του, τον συν Αρειανό του.

Τον κόσμο του Άρη τον ενδιαφέρει να μην τον προδώσουνε, να επιστρέψει στα υψηλά επίπεδα και να παίζει στην Ευρώπη, τότε που ήταν φόβητρο με αντιπάλους ομάδες κολοσσούς.

Έμμεσα πήγαν να βάλουν κάποιοι τρικλοποδιές στον Άρη, για να ελέγξουν καταστάσεις. Γίνεται απίστευτος πόλεμος από κάποιους που εκτελούν εντολές. Γίνονται απίστευτα πράγματα. Ο σύλλογος δεν ανέπτυξε άμυνες.

Πρέπει να μείνει ενωμένος και δυνατός ο σύλλογος και μετά όταν ανέβει να τα βάλουμε κάτω και να συζητήσουμε ποιον Άρη θέλουμε».

pressaris.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook