Βαζάκας: “Τώρα ο ΟΦΗ είναι πανέτοιμος και πλήρης”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιώργος Βαζάκας έπλεξε το εγκώμιο του ΟΦΗ ενώ χαρακτήρισε ως “απογοήτευση” την μέχρι τώρα πορεία των Τρικάλων.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας

Για το ματς με τον Αρη: «Για πολλούς θα είναι πρώτη φορά, μια εμπειρία πρωτόγνωρη, πρώτη φορά με ιστορική ομάδα που έχει τόσο μεγάλο όνομα, είναι μία εμπειρία που δεν έχουν να χάσουν, μόνο να κερδίσουν».

Για την κούρσα της ανόδου: «Όπως είναι η βαθμολογία, αυτή είναι και η αγωνιστική παρουσία. Δίκαια πρώτος είναι ο Άρης, είναι το φαβορί της ανόδου με αυτά που βλέπω. Με την Παναχαϊκή βγάλαμε ίσως το χειρότερο μας εαυτό, ξέρω την ομάδα μου και πίστευα ότι θα το γυρίσουμε αλλά αργήσαμε, προσπαθήσαμε όμως. Η Παναχαϊκή δεν νομίζω ότι είναι στην αξία του Άρη, μπράβο όμως για την εικόνα της. Ο ΟΦΗ παρά τα προβλήματα, οικονομικά και διοικητικά, δεν ξέρω αν τα ξεπέρασαν, έχει δυναμική ομάδα. Τώρα είναι γεμάτος στο ρόστερ και πανέτοιμος. Για τέταρτη-πέμπτη θέση, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός θα είναι η ομάδα που θα λέμε έκπληξη, αλλά όχι για κάτι παραπάνω. Απογοήτευση ήταν τα Τρίκαλα, που έκαναν πολλές μεταγραφές, αλλά η ομάδα δεν μπόρεσε να πάρει αυτό που ήθελε και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Για τη μάχη της παραμονής, 1-2 ομάδες θα μπορέσουν να ανακάμψουν από κάτω, είναι μεγάλη η διαφορά, ο Πανσερραϊκός που ενισχύθηκε πολύ θα διεκδικήσει τη σωτηρία, έμεινε πίσω».

Για τα οικονομικά προβλήματα των ομάδων: «Η Β’ Εθνική είναι μία παραμελημένη κατηγορία. Κι εμείς έχουμε οικονομικά προβλήματα αλλά αντέχουμε. Με νέα παιδιά τελικά είναι ευλογία, γιατί αν η ομάδα είχε παίκτες με υψηλά συμβόλαια, δεν θα άντεχε, τώρα αντέχουμε, προσπαθούμε και θα πετύχουμε 100% τη σωτηρία. Το καλοκαίρι πιστεύω θα είναι υγιής η Αναγέννηση».

Για τον Αρη ως ομάδα: «Ο Αρης φέτος έχει διοικητική ηρεμία, πληρώνονται κανονικά όλοι, είναι συνεπής η διοίκηση, έχει εμπειρία. Πέρσι έχασε το πρωτάθλημα από μικρές ομάδες. Το περσινό υλικό ήταν πιο φανταχτερό, εφέτος είναι πιο ουσιαστικό. Θεωρώ ότι θα βγει, πρέπει να είναι προσεχτικός μέχρι το τέλος γιατί είναι μικρή η διαφορά αλλά έχει σταθερή ομάδα, έχει πλέον βάλει τις βάσεις. Ο Αρης πρέπει και του χρόνου να μην αλλάξει όλο το υλικό, πάνω σ’ αυτό και με ενίσχυση θα κάνει μία αξιόλογη πορεία. Ο Αρης είναι η πιο μεγάλη ομάδα της κατηγορίας και από τις πιο μεγάλες στην Ελλάδα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook