Γκάφα από την Δόξα που έπαιξε με έξι ξένους!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Συγκεκριμένα, η Δόξα Δράμας αγωνίστηκαν για έξι λεπτά, από το 71’ έως το 77’ του αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με έξι ξένους ποδοσφαιριστές, κατά παράβαση του κανονισμού, ο οποίος προβλέπει ταυτόχρονη συμμετοχή έως και πέντε ξένων ποδοσφαιριστών στην ενδεκάδα.

Σημειώνεται ότι η Δόξα Δράμας ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα με τέσσερις ξένους, τους Όστοϊτς, Ντιμιτρόφσκι, Μπαϊκαρά και Τζόκιτς. Στο 64’ μπήκε ο Κάσες στον αγώνα στη θέση του Κουσκουνά και στο 71’ ο Στεφάνοβιτς στη θέση του Σπυρόπουλου. Από το 71’ έως το 77’ όταν ο Τζόκιτς αποχώρησε και μπήκε ο Καπνίδης, η Δόξα αγωνιζόταν με έξι ξένους, κατά παράβαση του κανονισμού.

Βάσει του κανονισμού, οι επιπτώσεις για τη Δόξα Δράμας είναι μηδενισμός στον αγώνα με τον Άρη αλλά και επιπλέον αφαίρεση τριών βαθμών.

Να σημειωθεί πως από την πλευρά του Άρη διαμηνύθηκε πως οι «κιτρινόμαυροι» δεν σκοπεύουν να καταθέσουν ένσταση, ωστόσο, τέτοιο δικαίωμα έχουν ομάδες όπως η Παναχαϊκή ή ο Απόλλων Πόντου ως έχοντες έννομο συμφέρον στη μάχη για την κατάκτηση της τρίτης θέσης που ενδεχομένως, ανάλογα με τις αδειοδοτήσεις στη Super League, να δώσει στο τέλος εισιτήριο ανόδου.