Καταρρέει η σκευωρία: “Ταξίδεψα μόνος μου στο Ηράκλειο, υπάρχουν αποδείξεις”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τερματοφύλακας του Αιγινιακού Θανάσης Τόλιος με δηλώσεις του στο flnews, τονίζει ότι πλήρωσε μόνος του τα αεροπορικά εισιτήρια για να έρθει στο Ηράκλειο και μάλιστα υπογραμμίζει ότι υπάρχουν και αποδείξεις.

Ο τερματοφύλακας του Αιγινιακού “κατηγορείται” από δημοσιεύμτα ότι τα έξοδα μετάβασης του για το Ηράκλειο, για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, έγιναν από παράγοντα της ομάδας ωστόσο ο ίδιος πήρε θέση δημόσια και διαψεύδει τα πάντα ενώ τονίζει μάλιστα ότι υπάρχουν και αποδείξεις μέσω του ταξιδιωτικού πρακτορείου της Θεσσαλονίκης.

“Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ αποφάσισα να ταξιδέψω αεροπορικώς, με δικά μου έξοδα, ώστε να είμαι πιο ξεκούραστος και να βοηθήσω τον Αιγινιακό. Αν ένιωθα καλά, τότε θα έπαιζα. Χρησιμοποιήθηκα στο αρχικό σχήμα αλλά στο 9′ δεν άντεξα και έγινα αλλαγή. Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα. Ταξίδεψα με δικά μου έξοδα και αυτό μπορείτε να το δείτε μέσω του ταξιδιωτικού πρακτορείου της Θεσσαλονίκης που έκλεισα τα εισιτήρια” λέει χαρακτηριστικά στο flnews.gr

Όσο για τον λόγο που δεν ταξίδεψε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Αιγινιακού, τονίζει ότι: “Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού είχα σοβαρό τραυματισμό. Η γιατρός μου, μου είχε απαγορεύσει να ταξιδέψω οδικώς και ακολούθως ακτοπλοϊκώς για το Ηράκλειο. Δηλαδή επτά ώρες ταξίδι με το πούλμαν για Πειραιά και από εκεί οκτώ ώρες ακολούθως ακτοπλοϊκώς για το λιμάνι του Ηρακλείου. Αντιμετώπισα ένα σοβαρό θέμα και είχε παραλύσει η γάμπα μου και ο δικέφαλος. Αν δείτε, στα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς δεν αγωνιζόμουν. Με την Βέροια, για παράδειγμα, ήμουν δηλωμένος και τελικά δεν έπαιξα. Και ο Αιγινιακός ίσως είναι η μόνη επαγγελματική ομάδα με δύο τερματοφύλακες και όχι τρεις”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook