Οριστικό -3 στον ΠΑΟ λόγω Βέμερ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οριστική είναι η αφαίρεση τριών βαθμών από τον Παναθηναϊκό καθώς δεν πληρώθηκε ο Γερμανός ποδοσφαιριστής.

Πλέον, η αφαίρεση των τριών βαθμών από τη συγκομιδή του Παναθηναϊκού στη βαθμολογία της Superleague, παγιώνεται. Τελεί μόνο υπό την αίρεση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, στην οποία έχει προσφύγει το Τριφύλλι ζητώντας ερμηνεία για την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου.

Ο Παναθηναϊκός κατέβαλε πριν από λίγες μέρες 50.000 ευρώ στον Βέμερ, που αντιστοιχεί στην καθυστερούμενη δόση και θεωρεί ότι πρέπει να πάρει πίσω τους τρεις βαθμούς. Αντίθετα, ο δικηγόρος του 32χρονου αμυντικού, Πάρης Ατλαμάζογλου, επιμένει ότι η ετυμηγορία είναι ξεκάθαρη και δεν επιδέχεται διευκρίνισης, ορίζοντας ότι η ΠΑΕ υποχρεούται να πληρώσει το σύνολο της οφειλής.

Πάντως, μετά το κυριακάτικο (22/4) ματς του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο, θα αφαιρεθούν άλλοι τρεις βαθμοί στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης. Η ΠΑΕ θα έχει περιθώριο πέντε εργάσιμων για να εξοφλήσει τον Βέμερ και να πάρει τους 3 πόντους, αλλιώς η δεύτερη αφαίρεση θα διατηρηθεί. Αν οι δυο πλευρές δεν τα βρουν, η διαδικασία θα επαναληφθεί και για το παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ, μόνο που στην τρίτη αφαίρεση προβλέπεται και υποβιβασμός στη Football League.

sport24.gr