Ο Τζανακάκης ακόμα σκέφτεται το “Γεντί Κουλέ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο μπακ του Άρη μίλησε στον Libero Fm και την εκπομπή AllAboutAris και επιμένει ακόμα ότι “μας πείραξε, νομίζουμε πως ο Άρης πρέπει να βγει πρώτος”.

Αναλυτικά όσα είπε

Για το παιχνίδι στην έδρα του ΟΦΗ:

“Είναι το καλύτερο πρώτο ημίχρονο που έχουμε κάνει φέτος. Είχαμε την κατοχή της μπάλας και την κυκλοφορία. Είχαμε και τον διαιτητή που τον ρωτάω “Τι κάνεις ρε;” και μου δείχνει κίτρινη κάρτα”.

Για την φετινή διαιτησία:

“Είχαμε θεματάκια φέτος. Ένα οφσάιντ στην Καλλιθέα, κάποια πέναλτι. Αλλά δεν ασχοληθήκαμε όλη την χρονιά.”

Για το πρωτάθλημα της Football League και τις απογοητεύσεις:

“Σχετικά εύκολα πήγε το πρωτάθλημα για εμάς και τον ΟΦΗ. Ήμασταν οι καλύτερες ομάδες. Απλά, δεν τα πήγαν καλά οι υπόλοιπες ομάδες και δεν μας έβαλαν έξτρα πίεση. Η άνοδος τελείωσε στο παιχνίδι της Πάτρας.

Εύκολα ή δύσκολα, ο Άρης θα έπαιρνε την άνοδο. Απλά θα παρατεινόταν η αγωνία για 1-2 αγωνιστικές.”

Για τις χαρακτηριστικές στιγμές της σεζόν:

“Χαρακτηριστικές στιγμές είναι τα “διπλά” στα Τρίκαλα και την Δράμα. Με το μαγικό αριστερό παιχνίδι του Παυλίδη. Είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια. Λίγα ματς υπήρξαν φέτος που μας έκαναν πολλές φάσεις.”

Για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη:

“Το πρώτο ημίχρονο ήταν εφιαλτικό. Ένα από τα πιο απογοητευτικά της ζωής μου. Οι άλλοι έπαιζαν σαν την Μάντσεστερ Σίτι. Στο ημίχρονο βάλαμε τις φωνές ο ένας στον άλλον και μετά το γυρίσαμε. Αυτή ήταν η διαφορά φέτος.”

Για την πορεία του ΟΦΗ:

“Είχαν μείνει 13-14 παιδιά, κέρδισαν σε αυτά τα ματς και μπήκαν κάποια άτομα για να τα βοηθήσουν και να τους πιστέψουν. Αν έκαναν 1-2 στραβά αποτελέσματα τότε, τα πράγματα δεν θα ήταν όπως τώρα.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook