Στον Καραϊσκάκης Άρτας ο Μαχαίρας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Παίκτης του Καραϊσκάκης Άρτας είναι με κάθε επισημότητα ο Δημήτρης Μαχαίρας, ο οποίος ανακοινώθηκε από την διοίκηση του συλλόγου.

Ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ δεν συμφώνησε με τον Λεβαδειακό ψάχνοντας έτσι τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του με τον Καραϊσκάκης Άρτας να κινείται για την απόκτηση του καταφέρνοντας να τον πείσει και να κλείσει τον 28χρονο ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα ο Δημήτρης Μαχαίρας είναι ο δεύτερος παίκτης που πηγαίνει στον Καραϊσκάκης Άρτας από τον ΟΦΗ, καθώς πριν μερικές ημέρες είχε ανακοινωθεί και ο Νίκος Παντίδος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

“Στην ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ο Δημήτρης Μαχαίρας Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 28χρονο (16/08/1990) μέσο, Δημήτρη Μαχαίρα.
Ο Μαχαίρας έχει αγωνιστεί σε 100 αγώνες της Super League με τη φανέλα του Λεβαδειακού, την οποία φόρεσε από το 2009 έως το 2017. Την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε σε Δόξας Δράμας και ΟΦΗ, στο πρωτάθλημα της Football League. Δημήτρη καλωσόρισες στην οικογένεια της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας!

Σημείωση: Στη φωτογραφία ο Δημήτρης Μαχαίρας (δεξιά) με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, Άρη Δράκο (αριστερά)”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook