Tην Πέμπτη θα μπει και στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ ο Καρέλης

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε ικανοποιημένος για την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού.

Ο Νίκος Καρέλης από αύριο, Πέμπτη (5/9) θα μπει και στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ προς ικανοποίηση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο προπονητής του “Δικεφάλου” μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο, δήλωσε ικανοποιημένος για την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού.

“Χαίρομαι πολύ για αυτή την κίνηση. Ο Καρέλης δεν είναι το απόλυτο σέντερ φορ, μπορεί να παίξει και σε άλλες θέσεις. Τον είχα δει και στον Παναθηναϊκό και είμαι πραγματικά χαρούμενος”, είπε ο Ραζβάν Λουτσέκου και η αλήθεια είναι ότι ο Καρέλης είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο ο Ρουμάνος ήθελε στην ομάδα του. Και αυτό διότι ο 26χρονος επιθετικός έχει τα στοιχεία που ο Λουτσέσκου θέλει να έχουν οι παίκτες του.

Μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, είναι πολύ δυνατός στις μονομαχίες, είναι αριστεροπόδαρος, από τους λίγους που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ και μπορεί να είναι η “αιχμή του δόρατος”, όταν ο ΠΑΟΚ θα πιέζει για να κλέψει την μπάλα από την αντίπαλη ομάδα.

Το θέμα είναι πότε θα είναι έτοιμος. Ο Καρέλης ακολούθησε κανονικά την προετοιμασία της Γκενκ, αν και η μοναδική του φετινή συμμετοχή ήταν ολιγόλεπτη στον αγώνα των Βέλγων με την Φόλα Ες για το Europa League. Και αυτό σημαίνει από φυσική κατάσταση ότι δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να ετοιμαστεί.

Πηγή: sport24.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook