Γίνε και εσύ Πασχαλάκης, μπορείς!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την απαλλαγή του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, ζήτησε ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ Λάμπρος Μπίρδας, κατά την εκδίκαση της απολογίας του τερματοφύλακα του «Δικέφαλου», για άσεμνη χειρονομία προς οπαδούς του ΟΦΗ.

Ο νομικός εκπρόσωπος της ομάδας της συμπρωτεύουσας υποστήριξε ότι το περιστατικό δεν διέλαθε της προσοχής του διαιτητή που ενημερώθηκε από τον 4ο σε μίνι σύσκεψη και έκρινε ότι δεν πρέπει να τιμωρηθεί ο παίκτης και επίσης, ότι ο παρατηρητής στην έκθεση του κάνει λόγο για «αντιπαράθεση» του Πασχαλάκη με οπαδούς του ΟΦΗ για την οποία η ομάδα του Ηρακλείου τιμωρήθηκε με πρόστιμο.

«Πανηγύρισε έντονα το γκολ. Και άλλες φορές έχει πανηγυρίσει έντονα. Το περιστατικό υπέπεσε και στην αντίληψη του διαιτητή και του 4ου διαιτητή. Η δίωξη είναι απαράδεκτη. Για το ίδιο περιστατικό τιμωρήθηκε ο ΟΦΗ γιατί είχε αντιπαράθεση με τον Πασχαλάκη. Όταν και ο 4ος και ο παρατηρητής και ο πρώτος γράφουν το περιστατικό σημαίνει ότι το είδαν και εκτίμησαν ότι πειθαρχικά δεν είναι ελεγκτέα η στάση του» υποστήριξε, μεταξύ άλλων ο Λάμπρος Μπίρδας.

Επίσης, έκανε χρήση του βίντεο με την επίμαχη φάση. «Αυτή η κίνηση κυρία πρόεδρε είναι υβριστική» αναρωτήθηκε ο Λ. Μπίρδας και αναφέρθηκε στη μίνι σύσκεψη του 4ου με τον διαιτητή. «Τον ενημερώνει κυρία πρόεδρε και ο διαιτητής δεν κάνει τίποτα. Αυτό και τίποτα άλλο» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Πασχαλάκης κινδυνεύει με μία αγωνιστική τιμωρία σύμφωνα με τη δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, την οποία, εφόσον η απόφαση εκδοθεί μέχρι και αύριο (σ.σ. πιθανότατα σήμερα θα εκδοθεί), θα την εκτίσει στο ντέρμπι του Κυπέλλου με τον Άρη, την Τετάρτη 26/09. Σε διαφορετική περίπτωση θα εκτίσει ενδεχόμενη τιμωρία, την Κυριακή (30/9) με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για το πρωτάθλημα.

to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook