Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον ΟΦΗ (21/10, 20:30) και άφησε εκτός τον Γιάγκος Βούκοβιτς.

Μια έκπληξη περιελάμβανε η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον (21/10, 20:30) στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή. 

Ο Πορτογάλος κόουτς των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς, άφησε εκτός τον Γιάγκος Βούκοβιτς, ο οποίος ήταν βασικός στα προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά δεν θα ταξιδέψει στην Κρήτη για τη μάχη με την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου.

Εκτός είναι επίσης τόσο ο τιμωρημένος, Κώστας Φορτούνης, όπως και ο τραυματίας, Αχμέντ Χασάν, ενώ κανονικά είναι στους 21 της αποστολής ο Δημήτρης Μάνος. καθώς δεν ήταν σοβαρό το χτύπημά του στο χέρι και θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του.

Αναλυτικά οι 21 παίκτες που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Πέδρο Μαρτίνς: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιλιέρμε, Ναουέλ, Τουρέ, Ποντένσε, Γκερέρο, Μάνος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook