Με 10αρι τον Τουρέ θα παίξει ο Ολυμπιακός

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο 35χρονος μέσος θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο της μεσαίας γραμμής με την επίθεση και από τα δικές του εμπνεύσεις θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι του Ολυμπιακού, ειδικά στον τομέα της δημιουργίας.

Η υποστηρικτική δύναμη στην πλάτη του Ιβοριανού θα πηγάζει μέσα από το δίδυμο του Γκιλιέρμε με έναν εκ των Νάτχο ή Καμαρά, στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ο Βραζιλιάνος θα αγωνιστεί στην θέση “6” και φαβορί να βρεθεί στο πλάι του είναι ο αρχηγός της εθνικής Ισραήλ.

Σε αυτό το ενδεχόμενο, το τρίγωνο των χαφ που θα παραταχθεί στο “Γεντί Κουλέ” με τον Τουρέ στην κορυφή του, θα είναι ίδιο με αυτό της ενδεκάδας κόντρα στη Μίλαν.

Χριστοδουλόπουλος και Ποντένσε θα πάρουν θέση στα άκρα της επίθεσης, με τον Γκερέρο στην κορυφή της γραμμής κρούσης και τον Μάνο να αποτελεί την εναλλακτική λύση για τη θέση του φορ ερχόμενος από τον πάγκο.

Κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Γιαννιώτης, δεξιά στην άμυνα ο Ελαμπντελαουί, αριστερά ο Τσιμίκας (με τον Κούτρη να διατηρεί τις πιθανότητες του) και ο Μεριά θα κάνει δίδυμο στους στόπερ με έναν εκ των Ρόντερικ ή Σισέ.

sport24.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook