Video | Στο 92′ σώθηκε η Ξάνθη – προκρίνεται ο ΟΦΗ με νίκη ή ισοπαλία

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η Ξάνθη κέρδισε την Κέρκυρα στο 92′ με γκολ του Κάσαδο και πλέον οι δύο τους, μαζί με τον ΟΦΗ, θα διεκδικήσουν την πρόκριση στην τελευταία αγωνιστική.

ΟΦΗ και Ξάνθη ισοβαθμούν στην κορυφή με 4 βαθμούς και ακολουθεί η Κέρκυρα με έναν λιγότερο. Ο ΟΦΗ προκρίνεται και με ισοπαλία ενώ με νίκη κατακτά την πρώτη θέση λόγω της καλύτερης διαφοράς τερμάτων.

Ευκαιρίες για τη νίκη είχαν και οι δύο ομάδες αλλά η Ξάνθη ήταν αυτή που είχε τις περισσότερες και η ομάδα της Θράκης πήρε τελικά τη νίκη με 1-0 χάρη σε γκολ του Κασάδο στο 92′. Ο τερματοφύλακας της Ξάνθης, Ζίφκοβιτς, εκτέλεσε φάουλ από την μεσαία γραμμή και ο Κασάδο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Σπίνουλας, Θεοδωράκης, Κούρος, Ζορμπάς, Κρητικός, Βίλα, Λινάρδος, Αποστολίδης (62’ Σιατραβάνης), Κρητικός.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Αλμέιδα, Σιλά (52’ Κασάδο), Κίκε, Καμαρά, Μελιόπουλος, Οκάν Σουλεϊμάν (46’ Κοβάσεβιτς), Γέντρισεκ (65’ Μελισσόπουλος), Κάστρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook