Ατομικό ο Κουρμπέλης, θεραπεία ο Ινσούα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με προβλήματα άρχισε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη. Ξεκαθαρίζει τις επόμενες μέρες η συμμετοχή του Κουρμπέλη.

Με προβλήματα άρχισε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη. Ο Δημήτρης Κουρμπέλης που έχει πρόβλημα στα πλευρά και στο θώρακα (αποχώρησε με ενοχλήσεις μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα), έκανε ατομικό πρόγραμμα την Τρίτη, ενώ θα ακολουθήσει πιο χαλαρούς ρυθμούς προπόνησης και τις επόμενες ημέρες.

Οι Πράσινοι θα περιμένουν και τις επόμενες ημέρες, ωστόσο αν ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν είναι στο 100% και δεν ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, τότε δεν πρόκειται να ρισκάρουν τη συμμετοχή του στον αγώνα του “Κλ. Βικελίδης”.

Θεραπεία και γυμναστήριο έκανε και ο Εμάνουελ Ινσούα, ενώ τα δικά τους προγράμματα ακολούθησαν οι τραυματίες Μουνιέ, Κουλιμπαλί και Σέχου. Για τους υπόλοιπους παίκτες του Παναθηναϊκού, η προπόνηση που έγινε την Τρίτη ήταν ιδιαίτερα απαιτητική και είχε υψηλή ένταση, ενώ στις ασκήσεις έγινε και χρήση μπάλας.

Στις 12 είναι προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι – προπονητικού χαρακτήρα – με την Κ19 του Παναθηναϊκού και όλοι όσοι δεν αγωνιστούν, θα προπονηθούν μια ώρα νωρίτερα στο “Γ. Καλαφάτης.

novasports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook