Video | Aπίστευτο σόου του Κούγια στην ΕΠΟ: Πέταξε στον Καλύβα τα δελτία της Λάρισας!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ κι αφού δεν μπόρεσε να συναντηθεί με τον Μέλο Περέιρα, παρέδωσε τα δελτία των παικτών της Λάρισας κι αποχώρησε! Δείτε το βίντεο του SDNA.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του sdna.gr

Πράξη τη δέσμευσή του για παράδοση των δελτίων των παικτών της Λάρισας έκανε ο Αλέξης Κούγιας. Ο ιδιοκτήτης της “βυσσινί” ΠΑΕ είχε αναφέρει από χθες με δήλωσή του, μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ότι θα παραδώσει τα δελτία των ποδοσφαιριστών στην ΕΠΟ, κάτι που επανέλαβε και σε σημερινή τοποθέτησή του.

Ο Αλέξης Κούγιας – όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί – έφτασε στα γραφεία της Ομοσπονδίας, όπου τον περίμεναν άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΛ, ώστε να παραδοθούν τα δελτία των παικτών της Λάρισας.

Ο γνωστός ποινικολόγος κατευθύνθηκε στα γραφεία της ΚΕΔ, όπου η διευθύντρια του τμήματος, Δώρα Μαρίνου τον ενημέρωσε ότι δεν μπορούσε να συναντήσει τον Μέλο Περέιρα χωρίς να έχει ενημερωθεί νωρίτερα. Ο κ.Κούγιας ζήτησε τον λόγο και τελικά πέταξε πάνω στο γραφείο του Δημήτρη Καλύβα έναν φάκελο, που προφανώς είχε τα δελτία των παικτών της Λάρισας κι αποχώρησε.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο του SDNA: 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook