Θέλει να γυρίσει στον Άρη ο Κόκε

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Σέρχιο Κόκε στην συνομιλία που είχε με φίλους του Άρη στην προσωπική του σελίδα στο Facebook που έγινε στον κοινόχρηστο τοίχο το απόγευμα της Παρασκευής φάνηκε ξεκάθαρα ποιες είναι οι προθέσεις του για το μέλλον.

«Εύχομαι σύντομα… δεν είναι μόνο λόγια αλλά το λέω από την καρδιά μου«, ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Κόκε στην ερώτηση για το πότε θα πετάξει για την Θεσσαλονίκη με ενδεχόμενη ουσιαστικά επιστροφή του στον Άρη.

«Και βέβαια είναι πιθανό«, πρόσθεσε για το αν αυτό είναι πιθανό να συμβεί τον Ιανουάριο όπου υπάρχει και η σχετική μεταγραφική περίοδος, ενώ λίγο αργότερα ζητήθηκε από τον Κόκε να σχολιάσει γραφόμενα προ ημερών του ελληνικού Τύπου σύμφωνα με τα οποία είχε συνάντησης με τους κ.κ. Κόντη και Αθανασιάδη για την επιστροφή του.

 

«Μην πιστεύετε τις εφημερίδες. Δεν μίλησα με κανέναν για επιστροφή μου, μίλησα με τον Κόντη για το πώς είναι η κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα… αλλά όλα είναι πιθανά«, υποστήριξε ο Κόκε.

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η κουβέντα του πρώην αρχηγού του Άρη με τους φίλους της ομάδας αλλά και ενός του Ολυμπιακού στον κοινόχρηστο τοίχο του Facebook με τον Ισπανό να αποχαιρετά άπαντες ευγενικά γιατί έπρεπε να μπει στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει με προορισμό να πάει να συναντήσει την αγαπημένη του.

Όπως και να έχει ο Κόκε το μόνο που δεν είπε ήταν ότι έχει μετανιώσει που τον περασμένο Απρίλιο έφυγε από τον Άρη, και μάλιστα με δάκρυα στην σχετική Συνέντευξη Τύπου που υπήρξε, αποδεχόμενος την πρόταση από τις ΗΠΑ και τους Ντινάμο Χιούστον και ότι είναι πανέτοιμος να επιστρέψει.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μετά τον Μπάμπη Οικονομόπουλο ήταν η σειρά του Βασίλη Τριανταφυλλάκου να πάρει προαγωγή από τον Μιχάλ Πρόμπιερζ από το δεύτερο στο πρώτο γκρουπ ως επιβράβευση της εικόνας που έδειξε στις προπονήσεις από το ξεκίνημα της εβδομάδας.