Προτεραιότητα στο οικονομικό στον ΠΑΟΚ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Πέραν των διαδικαστικών αφού οι παράγοντες του ΠΑΟΚ συγκροτήθηκαν σε σώμα (πρόεδρος είναι ο Θόδωρος Ζαγοράκης, αντιπρόεδρος ο Ζήσης Βρύζας και όλοι οι υπόλοιποι θα είναι απλοί σύμβουλοι), ενώ επιβεβαιώθηκε πως δεν θα υπάρχουν συγκεκριμένοι ρόλοι και αρμοδιότητες πλην των Ζήση Βρύζα, Παντελή Κωνσταντινίδη οι οποίοι θα είναι υπεύθυνοι του αγωνιστικού τμήματος, στη συνεδρίαση που διήρκησε περίπου 4,5 ώρες έπεσαν επί τάπητος τόσο το οικονομικό, όσο και το αγωνιστικό.

Όσον αφορά στα οικονομικά, το πρώτο θέμα που απασχόλησε τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, ήταν η αδειοδότηση της ΠΑΕ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με βάση και τα νέα δεδομένα του Financial Fair Play, ενώ ακολούθησαν τα χρέη προς το δημόσιο.

Επ΄ αυτού αποφασίστηκε να συστηθεί τριμελής επιτροπή, αποτελούμενη από τους Θοδωρή Ζαγοράκη, Δημήτρη Σαχπατζίδη και Θανάση Κατσαρή, η οποία θα επιδιώξει στο άμεσο μέλλον να έχει νέα συνάντηση με τους υπευθύνους του υπουργείου οικονομικών (μετά το ραντεβού με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Παντελή Οικονόμου τον περασμένο Σεπτέμβριο), ενώ σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, στη συνάντηση αυτή αναμένεται να κατατεθεί νέα συγκεκριμένη πρόταση για την αποπληρωμή των χρεών στο Δημόσιο.

Παράλληλα, στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο ανακοινώθηκε και επίσημα ότι νέος Οικονομικός Διευθυντής της ΠΑΕ είναι ο Άλκης Μαυροφρύδης, πριν συζητηθούν τα αίτια της κακής πορείας στο πρωτάθλημα, για τα οποία έγιναν δύο εισηγήσεις από τους Βρύζα, Κωνσταντινίδη.

Αξίζει τέλος να αναφερθεί πως εγκρίθηκε και το οργανόγραμμα που αφορά την λειτουργία όλων των τμημάτων της ΠΑΕ, ενώ αποφασίστηκε ότι άμεσα θα προκηρυχτεί νέα Γενική Συνέλευση με στόχο τη νέα απαραίτητη αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

Άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Δευτέρα όταν και θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο.

Πηγή: onsports