Χωρίζουν οι δρόμοι Λεμονή-Πανιωνίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Έλληνας τεχνικός θα βρίσκεται στον πάγκο των «κυανέρυθρων» για το παιχνίδι της Κυριακής με τη Δόξα Δράμας, ωστόσο από Δευτέρα θα συνεχίσει τις συζητήσεις με τη διοίκηση Τσάβαλου, ώστε να επιτευχθεί μια λύση συνεργασίας -όσο το δυνατό πιο «ανώδυνη» και για τις δυο πλευρές.

Μετά την έναρξη, λοιπόν, στη διαδικασία… ξεφορτώματος οικονομικών βαρών, που ξεκίνησε με την αποδέσμευση Εστογιανόφ, ο Πανιώνιος θα επιδιώξει να έρθει σε μια συμβιβαστική λύση στο θέμα των χρωστούμενων (από πέρυσι) στον Λεμονή. Θα επιδιώξει να το κάνει, δε, στο ίδιο πλαίσιο ειλικρίνειας με το οποίο θεωρεί ότι τον αντιμετωπίζει και στο γεγονός ότι παραδέχεται δημοσίως πως η ομάδα κρατιέται ακόμα όρθια εξαιτίας του.

Την ίδια ώρα, ο Λεμονής θα πάει κανονικά την Κυριακή με την ομάδα στο Καυταντζόγλειο, αλλά θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως από Δευτέρα θα κινήσει εκ νέου τις διαδικασίες αποχώρησής του. Κάτι, ωστόσο, που είναι επιθυμία και του ίδιου να γίνει, αφού θα έχει δοθεί μια λύση στο θέμα των οφειλομένων η οποία θα επιτρέπει στις δυο πλευρές να διατηρήσουν τις καλές τους σχέσεις.