Όλοι κομπλέ στην Τρίπολη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Φρανκού, Αρσενίεβιτς, ενώ συνέχισαν το πρόγραμμα της μετεγχειρητικής αποκατάστασής τους οι Σολάκης, Ρούμπιλ και Ορόθκο.

Στο μεταξύ όσον αφορά τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι :

Εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα της 11 Αγωνιστικής με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011, θα προπωλούνται ως εξής :

  • Στο εκδοτήριο  της Πλατείας Πετρινού, από Τετάρτη 23/11 έως Παρασκευή 25/11 από τις 9.00 π.μ. έως τις 9.00 μ.μ.
  • Στα εκδοτήρια του γηπέδου το Σάββατο 26/11 από τις 9.00 π.μ. έως τις 6.00μ.μ.
  • Την ημέρα του αγώνα εισιτήρια θα διατίθενται στα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 12.00π.μ. έως τις 7.30μ.μ.

Τα εισιτήρια σε όλες της θύρες κοστίζουν 20€. Εισιτήρια με αξία 5€ για παιδιά έως 15 ετών εκδίδονται για περιορισμένο αριθμό στη Θύρα 2 Τμήμα Α.

Ειδικά για αυτό τον αγώνα:

α) δεν θα διατεθούν Φοιτητικά/Στρατιωτικά εισιτήρια στην παραπάνω θύρα, β) δεν ισχύουν οι παιδικές κάρτες ελεύθερης εισόδου στο γήπεδο μαθητών δημοτικών σχολείων.

Υπενθυμίζεται στους φίλους της ομάδας ότι όλα τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την έκδοσή τους είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας ή του διαβατηρίου του φιλάθλου. Σε κάθε ταυτότητα μπορούν να εκδοθούν έως δύο (2) εισιτήρια αγώνα.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 5.00μ.μ.

Ώρα έναρξης αγώνα: 7.30μ.μ.

Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στις 5.00 μ.μ. ο προπονητής του Αστέρα Σάκης Τσιώλης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για τον προσεχή αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό. Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου.