Δώνης: «Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την εμπιστοσύνη προς τους ποδοσφαιριστές του εξέφρασε δημόσια ο Γιώργος Δώνης μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Λεβαδειακό υπογραμμίζοντας πως με την απόδοση και τα αποτελέσματα στα επόμενα παιχνίδια θα δείξουν πόσο καλοί είναι.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου, ο Δώνης τόνισε: » Όπως συμβαίνει γενικά στο ποδόσφαιρο θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος και εμφανίσεις αλλά και αποτελέσματα που δεν θα μας αρέσουν. Αυτό συνέβη στο προηγούμενο ματς με τον Λεβαδειακό όπου παρότι εμείς δεν ήμασταν καλοί και δεν είχαμε την καλύτερη συγκέντρωση εν τούτοις είχαμε τις μεγάλες ευκαιρίες για να φύγουμε νικητές αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε. Είναι ξεκάθαρο ωστόσο ότι αυτή η ομάδα και οι ποδοσφαιριστές μου έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη μου. Και είμαι σίγουρος ότι θα αποδεικνύουν από παιχνίδι σε παιχνίδι με την απόδοσή τους αλλά και με τα αποτελέσματα, το πόσο δυνατή ομάδα είμαστε.
Πηγαίνουμε σε μια δύσκολη έδρα με μια δυνατή και ποιοτική ομάδα να είναι ο αντίπαλος μας περιμένοντας ένα πολύ δυνατό και ωραίο παιχνίδι. Κι επιπλέον με μεγάλη πίστη από την πλευρά μας για να διεκδικήσουμε τη νίκη».