Διαψεύδει για Καμενί ο Ολυμπιακός

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ολυμπιακός δίνει έναν δύσκολο αγώνα κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη, όμως δεν λείπουν τα μεταγραφικά σενάρια, ενόψει του Γενάρη που πλησιάζει δειλά δειλά.

Ένα απ’ αυτά τα σενάρια, έκανε λόγο για τον Καμενί και μάλιστα ανέφερε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι κοντά στον Καμερουνέζο πορτιέρο, όμως κάτι τέτοιο το διέψευσε κατηγορηματικά η ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση της Πειραϊκής ομάδας, εξέδωσε ανακοίνωση κατά του δημοσιογράφου που έχει το ρεπορτάζ, ενώ τόνισε πως αυτά τα δημοσιεύματα δεν εξυπηρετούν τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά: «Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που τη φέρουν να ενδιαφέρεται και μάλιστα να είναι σε προχωρημένες επαφές με τον τερματοφύλακα της Εσπανιόλ Καμενί, τα οποία προωθεί, εδώ και αρκετες ημέρες, μέσω των κειμένων του ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού Κώστας Νικολακόπουλος.

 

Είναι σαφές ότι τέτοιου είδους δημοσιεύματα,τα οποία για πολλοστή φορά καλούμαστε να σχολιάσουμε, παραμονές δύσκολων αγώνων σίγουρα δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα του Ολυμπιακού.

 

Το μόνο πραγματικό ενδιαφέρον της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αφορά τους δύσκολους αγώνες που έχει η ομάδα μας μπροστά της, και στους οποίους είναι στραμμένη όλη μας η προσοχή».