Θεραπεία Γκαρσία και Βιερίνια

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ξεκίνησε έστω και κατά το ήμισυ την Κυριακή (27/11) η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της Τετάρτης (30/11) με αντίπαλο την Τότεναμ.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν βασικοί το Σάββατο (26/11) κόντρα στην Κέρκυρα έκαναν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα προπόνησης.

Το ενδιαφέρον στρέφεται, κυρίως, στον Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος ένιωσε τράβηγμα στο παιχνίδι του Σαββάτου (26/11) και αντικαταστάθηκε και το αν είναι «μάχιμος» την Τετάρτη (30/11) στο Λονδίνο θα ξεκαθαρίσει την Δευτέρα (28/11), όταν και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Όσον αφορά τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος το Σάββατο (26/11) αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον πλάγιο μηριαίο, ακολούθησε την Κυριακή (27/11) θεραπεία και πιθανόν να συνεχίσει έτσι μέχρι το μεγάλο ματς με αντίπαλο την αγγλική ομάδα. Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ υπάρχει αισιοδοξία ότι  θα πάει καλά και θα ενισχύσει την ομάδα στον μεγάλο αγώνα με την Τότεναμ.

Τέλος, να σημειωθεί πως η ισοπαλία στο παιχνίδι με την Κέρκυρα υπήρχε σαν θέμα συζήτησης μεταξύ των παικτών του ΠΑΟΚ χωρίς, ωστόσο, να αναλυθούν.