Ικανοποίηση στην ΑΕΚ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τρεις βαθμοί σε μια δύσκολη έδρα παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα, καλή αμυντική λειτουργία και τρεις νέοι πρωταγωνιστές (Γεωργέας, Μπέλεκ, Κλωναρίδης) είναι στοιχεία που κάνουν το Νϊκο Κωστένογλου να χαμογελάει…

Ο Έλληνας τεχνικός γνωρίζει ότι η ΑΕΚ έχει ευνοϊκό πρόγραμμα μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου αντιμετωπίζοντας διαδοχικά Κέρκυρα (εντός), ΠΑΣ Γιάννινα (εντός), Ατρόμητο (εκτός) και Δόξα Δράμας (εντός), κάτι που της δίνει τη δυνατότητα να παραμείνει κοντά στην κορυφή.

Μοναδική ανησυχία του Κωστένογλου ο τραυματισμός του Νίκου Λυμπερόπουλου ο οποίος πιθανότατα υπέστη θλάση στον δεξιό δικέφαλο και θα χάσει σίγουρα τα ματς με Άντερλεχτ και Κέρκυρα την επόμενη εβδομάδα, ενώ από τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί τη Δευτέρα θα φανεί αν θα απουσιάσει και από άλλα ματς. Έτσι κι αλλιώς πάντως έχει δηλωθεί να εκτίσει τιμωρία λόγω καρτών στο ματς της 13ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Κατά τα άλλα ο Νίκος Καράμπελας συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες και θα αποφασιστεί σε ποιο από τα τέσσερα προσεχή ματς θα εκτίσει την ποινή. Στο όριο των τριών καρτών έφτασαν οι Δέλλας, Μανωλάς και Αραμπατζής, ενώ έξι κάρτες έχει ο Λυμπερόπουλος.