Καθησυχαστικοί με την αδειοδότηση στην Δράμα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

O οικονομικός υπεύθυνος της ΠΑΕ, Άκης Στεργίου, τόνιζε από αρκετές μέρες ότι δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα ή εκκρεμότητα. Άλλωστε, ακόμα και το θέμα του ηλεκτροφωτισμού στην έδρα της ομάδας μπορούσε είτε να λυθεί, μέσω υπουργικής παρέμβασης από τον Δραμινό, Χρήστο Αηδόνη, είτε μέσω της «μετακόμισης» στις Σέρρες, που δηλώθηκε ως εναλλακτική έδρα λόγω ύπαρξης πυλώνων φωτισμού.

Ωστόσο, το πρόβλημα από την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ για το «πράσινο φως» έγκειται σε τρεις τομείς, οι οποίοι θεωρούνται… αστείοι, από στελέχη των Δραμινών. Το σκεπτικό της απόρριψης κάνει καταρχήν λόγο για έλλειψη της προπονητικής άδειας του Μιχάλη Γρηγορίου (!), την έλλειψη προπονητικού κέντρου, αλλά και την μη ανανέωση της δημοσιογραφικής ταυτότητας του υπεύθυνου Τύπου της ΠΑΕ στην Ένωση Συντακτών. Όσο για το δεύτερο «κενό», το προπονητήριο, οι επιτελείς της Δόξας υπενθυμίζουν το παραχωρητήριο που έχουν εξασφαλίσει για την χρήση του γηπέδου στα Κουδούνια, στο οποίο και γίνονται συχνά οι προπονήσεις.

Είναι αυτονόητο ότι οι ελλείψεις φακέλων σε άλλες ομάδες είναι σαφώς μεγαλύτερες και βασικά πιο… αξιόποινες, ενώ ορισμένοι στην ομάδα βλέπουν και «δάχτυλο» στην υπόθεση άλλων ομάδων με έννομο συμφέρον. Ήδη η νομική υπηρεσία των «Μαυραετών» έχει καταθέσει έφεση για να δικαιωθεί σε δεύτερο βαθμό, η οποία θα εκδικαστεί την Δευτέρα και αισιοδοξούν βάσιμα ότι θα αρθεί η αρχική απόφαση. Μάλιστα, σήμερα αναμένεται να γίνει και επίσημα γνωστό το σκεπτικό της απόφασης της ΕΠΟ.

Χαρακτηριστικές για το ζήτημα είναι οι δηλώσεις του γενικού αρχηγού, Αντώνη Κασδοβασίλη, ο οποίος μιλώντας στο onsports.gr δήλωσε: «Όλα έγιναν νομότυπα και τελικά δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Είμαστε καλυμμένοι σε όλα και δεν πρέπει να ανησυχεί ο κόσμος. Με αυτά που γίνονται διαστρεβλώνεται η πραγματικότητα και αποπροσανατολίζεται ο κόσμος».