Διεκόπη το Εθνικός Αστέρας-ΠΑΟΚ λόγω καρέκλας!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι ανεγκέφαλοι για ακόμη μια φορά κατάφεραν να γίνουν πρωταγωνιστές σε ένα ματς Κυπέλλου Ελλάδος, το οποίο θα έπρεπε να είναι γιορτή, όταν μια ομάδα μικρότερης κατηγορίας (σ.σ. Εθνικός Αστέρας), υποδέχεται μια ομάδα της Super Leagυe (σ.σ. ΠΑΟΚ).

Το συγκεκριμένο ματς λοιπόν της 4ης φάση του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του Εθνικού Αστέρα και του ΠΑΟΚ στο Δημοτικό γήπεδο Καισαριανής, ξεκίνησε κανονικά στις 16.00, ωστόσο διεκόπη οριστικά μετά από 15 λεπτά (δεν υπήρχε σκορ στο ματς), λόγω καρέκλας που δέχθηκε ο α’ βοηθός διαιτητή Γουργιώτης από την πλευρά των φιλάθλων του Εθνικού Αστέρα!

Αμέσως ο διαιτητής του αγώνα, Βοσκάκης (Ρεθύμνου), κάλεσε τους βοηθούς του στην σέντρα του γηπέδου, τον 4ο διαιτητή Παπαπέτρου (Αθηνών) και τους αρχηγούς των ομάδων και μετά από διαβουλεύσεις αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα, καθώς ο α’ βοηθός Γουργιώτης δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Σύμφωνα με τον γιατρό του αγώνα που εξέτασε τον α’ βοηθό Γουργιώτη, η καρέκλα έσκισε ένα μυ της ωμοπλάτης του (θλαστικό τραύμα 12 εκατοστών) και μεταφέρθηκε για νέες εξετάσεις στο νοσοκομείο, καθώς δεν μπορούσε να σηκώσει το χέρι του.

Πλέον απομένει να μάθουμε τι θα γράψει ο διαιτητής Βοσκάκης στο φύλλο αγώνα, καθώς αν γράψει πως η διακοπή είναι με υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας, τότε την πρόκριση για την επόμενη φάση θα την πάρει ο ΠΑΟΚ.