Στην άκρη οι αδειοδοτήσεις, έχει μπάλα!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στο περιθώριο των υποθέσεων των αδειοδοτήσεων η Football League επιστρέφει με την 32η αγωνιστική.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δοκιμάζεται κόντρα στη Δόξα Δράμας ψάχνοντας ένα ακόμα τρίποντο που θα τον φέρει μια ανάσα από την Σούπερ Λίγκα. Παράλληλα ο Παναιτωλικός δοκιμάζεται εκτός έδρας με τον Εθνικό ενώ ο τρίτος ΟΦΗ υποδέχεται τον Αγροτικό Αστέρα και θέλει τη νίκη, περιμένωντας να ακούσει κάτι ευχάριστο από το Αιγάλεω όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Εθνικός-Παναιτωλικός.

Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων.

Η αγωνιστική (32η)

Κυριακή 1/5

Εθνικός-Παναιτωλικός 17:15

Στο Ελληνικό ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει τον Εθνικό και θέλει ένα καλό αποτέλεσμα προκειμένου να συνεχίσει να βρίσκεται στη δεύτερη θέση και να περιμένει τυχόν στραβοπάτημα από τον ΠΑΣ στη Δράμα. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Πειραιά παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την αποφυγή των πλέι οφ. Για τους γηπεδούχους εκτός θα είναι οι παίκτες που μεταγράφηκαν τον Γενάρη. Από την άλλη πλευρά ο Μπάμπης Τεννές δεν υπολογίζει τον Καούνο.

Ιωνικός-Διαγόρας

Μετά την βαριά ήττα από τον Παναιτωλικό, ο Ιωνικός υποδέχεται τον Διαγόρα, ο οποίος έρχεται φουριόζος από τη νίκη επί της Καλλιθέας. Οι Νικαιώτες, χωρίς τον Μίκι Τσίρκοβιτς, ο οποίος από τη Μεγάλη εβδομάδα αποτελεί παρελθόν θα έχουν και πάλι στη διάθεσή τους τον Δελήμπαστη. Από την άλλη πλευρά ο Διαγόρας έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα και θα ταξιδέψει με μόνο 13 παίκτες στην αποστολή. Τέλος οι Ρέγες και Ζλάτκοβιτς αναμένεται να καταθέσουν προσφυγή.

Πανθρακικός-Ηλιούπολη

Στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός υποδέχεται την Ηλιούπολη και θέλει μια νίκη για να ανέβει πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν στη διάθεσή τους τον τιμωρημένο Ζησόπουλο. Από την άλλη πλευρά η Ηλιούπολη του Θύμιου Γεωργούλη δεν έχει στη διάθεσή του τους Δημήτρη και Κατεμή.

Καλλιθέα-Τρίκαλα

Στο «Ελ Πάσο» η Καλλιθέα υποδέχεται τα Τρίκαλα, όντως καταδικασμένη και με το ένα πόδι στην Football League 2. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα μετά την ισοπαλία με την Καρδίτσα θέλει να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπατήματα των ομάδων που βρίσκονται παραπάνω στην βαθμολογία. Εκτός για τους γηπεδούχουςο τιμωρημένος Κισκαμπάνης.

ΟΦΗ-Αγροτικός Αστέρας

Στην Κρήτη οι παίκτες του ΟΦΗ μετά την σπουδαία νίκη εκτός έδρας κόντρα στην Ηλιούπολη υποδέχονται τον Αγροτικό Αστέρα και θέλουν μια νίκη για να συνεχίσουν να βρίσκονται σε τροχιά ανόδου.

Αναγέννηση Καρδίτσας-Λεβαδειακός

Στην Καρδίτσα η Αναγέννηση υποδέχεται τον Λεβαδειακό και θέλει να κάνει μια ακόμα καλή εμφάνιση συνδυάζοντας και το τρίποντο. Από την άλλη πλευρά ο Λεβαδειακός αντιμετωπίζει τους «κιτρινόμαυρους» με το πρόσφατο στραβοπάτημα με την Βέροια να είναι ακόμα νωπό. Για τους γηπεδούχους εκτός είναι οι Δούκας, Ντοριβάλ, Ροντρίγκο, Ραονέ και Κουτρομάνος. Από την άλλη πλευρά για τον Λεβαδειακό θα απουσιάσει ο Κυριακίδης.

Εθνικός Αστέρας-Πιερικός

Στην Καισαριανή ο Εθνικός Αστέρας αντιμετωπίζει τον Πιερικό, ο οποίος προέρχεται από νίκη επί της Δόξας Δράμας και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Εκτός θα είναι οι Παπαζούδης, Χωριανόπουλος. Από την άλλη πλευρά εκτός θα είναι οι Μίμα, Γουσούλης, Παπαγεωργίου, Κοντέων, Πουρτουλίδης και Μιλόσκοβιτς.

Βέροια-Θρασύβουλος

Στη Βέροια η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τον Θρασύβουλο χωρίς τους Κουτσοσπύρο, Καλογέρη, Γεωργιάδη, Τζημογιάννη, Μπαργκάν. Από την άλλη πλευρά εκτός είναι ο Ζώνας.

Δόξα Δράμας-ΠΑΣ Γιάννινα

Μια νίκη μακριά από την μαθηματική άνοδο στην Σούπερ Λίγκα είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Δόξα Δράμας, και θέλει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα. Εκτός για τον ΠΑΣ οι Κυριάκος, Σιαλμάς και Στάθης. Για την Δόξα εκτός θα είναι ο Μοσχάκης.

Η επόμενη αγωνιστική (33η):

Παναιτωλικός – Διαγόρας
Ηλιούπολη – Εθνικός
Τρίκαλα – Ιωνικός
Αγροτικός Αστέρας – Πανθρακικός
Λεβαδειακός – Καλλιθέα
Πιερικός – ΟΦΗ
Θρασύβουλος – Αναγέννηση Καρδίτσας
ΠΑΣ Γιάννινα – Εθνικός Αστέρας
Βέροια – Δόξα Δράμας

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook