Μένει στον Άρη ο Πρόμπιερζ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο 39χρονος τεχνικός ξεκαθάρισε στη διοίκηση των «κιτρίνων», ύστερα από συνάντηση που είχαν την Παρασκευή (29/12), πως ουδέποτε δήλωσε σε συμπατριώτες του πως σκέφτεται να αποχωρήσει.

Όπως ήταν φυσικό, η είδηση περί παραίτησης του Πρόμπιερζ έπεσε σαν «κεραυνός εν αιθρία» στη διοίκηση του Άρη, καθώς στη συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές μία μέρα πριν, συζήτησαν για τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς. Μάλιστα, ο Πολωνός είχε ζητήσει και την απόκτηση ενός επιθετικού, για τον οποίο θα κινηθούν οι «κίτρινοι».

Ο Πρόμπιερζ κλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (29/12) στα γραφεία της ΠΑΕ, ώστε να δώσει εξηγήσεις για τα δημοσιεύματα στον Τύπο της Πολωνίας, τα οποία τον ήθελαν να υποβάλλει την παραίτησή του. Ο 39χρονος τεχνικός ξεκαθάρισε στη διοίκηση του Άρη πως πρόκειται για διόγκωση των όσων είπε στους συμπατριώτες του.

Ωστόσο, παραδέχθηκε πως μίλησε για την οικονομική ενημέρωση την οποία περιμένει από τη διοίκηση αλλά και το ό,τι έχει ζητήσει την αποδέσμευση τεσσάρων παικτών, των Πορτίγια, Πρίττα, Παπαστεριανού και Καστίγιο.