«Βράζουν» με Κουκουλάκη στον Άρη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

«Τρελαμένος» ο Ρικάρντο Φατί με την αποβολή του, για «ξεφτίλα» έκανε λόγο ο Θανάσης Αθανασιάδης σε συνομιλία που είχε με τον Κρητικό ρέφερι. Μέσα σε όλα επιστρέφει ο Σέρχιο Κόκε στους «κίτρινους», οι οποίοι περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Μανώλη Παπαστεριανού.

Με το ζόρι προσπαθούσε να κρατήσει τα νεύρα του ο Ρικάρντο Φατί, ο οποίος αποβλήθηκε άδικα από τον κ. Κουκουλάκη. «Αν πω αυτά που θέλω να πω και αισθάνομαι, θα προκαλέσω κακό στην ομάδα αλλά και στον εαυτό μου. Δεν έκανα κάτι το μεμπτό. Την ευθύνη την είχε αποκλειστικά ο διαιτητής. Νιώθω άσχημα που άφησα την ομάδα με δέκα παίκτες στο τέλος και γιατί θα στερήσω τις υπηρεσίες μου από την ομάδα για τα επόμενα παιχνίδια. Θα αφήσω το βίντεο να μιλήσει μόνο του…», τόνισε ο Γάλλος.

Από την πλευρά του, ο Θανάσης Αθανασιάδης ήταν έξω φρενών μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Περιστέρι και κατέβηκε στα αποδυτήρια για να μιλήσει με τον διεθνή διαιτητή και τους βοηθούς του. «Είναι ξεφτίλα, θα έπρεπε να ντρέπεστε και να πάτε στα σπίτια σας», είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ. Όταν μάλιστα έκανε παράπονα για την αποβολή του Φατί, ο κ. Κουκουλάης απάντησε ότι «είναι κάρτα γιατί διαμαρτυρήθηκε».

Εν τω μεταξύ, σήμερα είναι πιθανό να επιστρέψει και επίσημα ο Σέρχιο Κόκε στον Άρη. Ο Ισπανός αφίχθη στη Θεσσαλονίκη μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας και σήμερα θα γίνει η τελική συνάντηση των δύο πλευρών. Το μεγάλο πρόβλημα είναι οι επιταγές που έχουν στα χέρια τους οι «κίτρινοι» (ύψους 600.000 ευρώ) από την παίκτη και την περσινή εξαγορά της ελευθερίας του.

Τέλος, σήμερα θα γίνει γνωστή η σοβαρότητα του τραυματισμού του Μανόλη Παπαστεριανού, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο και το πόδι του ήταν πολύ πρησμένο. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για χιαστούς ή στην καλύτερη μηνίσκο, αλλά σήμερα ο 24χρονος χαφ θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.