Προσηλωμένοι στο στόχο τους στον Παναιτωλικό

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Υπό τις οδηγίες του γυμναστή Λεωνίδα Παπαδάκη γυμνάστηκαν οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού, αφού ο Μπάμπης Τεννές βρίσκεται εκτός Αγρινίου (επιστρέφει αύριο). Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βαγγέλης Καούνος, όπως και ο νεαρός Γιάννης Πασάς. Δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στη μέση ο Γιώργος Θεοδωρίδης. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 12 το μεσημέρι στον ίδιο χώρο και θα γίνει υπό τις οδηγίες του Μπάμπη Τεννέ.

Παρά το εορταστικό κλίμα που επικρατεί αυτές τις ημέρες στο Αγρίνιο, κυρίως στις τάξεις των φιλάθλων, λόγω της επικείμενης ανόδου στην μεγάλη κατηγορία, ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ είναι προσηλωμένοι στο επόμενο παιχνίδι και στην κατάκτηση της νίκης. Αυτό γιατί η άνοδος δεν έχει επιτευχθεί ακόμη και μαθηματικά, καθώς χρειάζονται τρεις βαθμοί ακόμη για να «κλειδώσει».

Επίσης εκτός από την απευθείας άνοδο που είναι ο κύριος στόχος, υπάρχει ανοιχτό και το ενδεχόμενο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, αφού η διαφορά με τον πρωτοπόρο ΠΑΣ είναι μόλις στους δύο βαθμούς, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος.
Κατά συνέπεια άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα είναι συγκεντρωμένοι στη δουλειά για να πάρει η ομάδα ότι περισσότερο μπορεί στις αγωνιστικές που απομένουν και προσπαθούν να μείνουν ανεπηρέαστοι από το πανηγυρικό κλίμα που ήδη κυριαρχεί στο Αγρίνιο.