Βαλβέρδε: «Θέλει προσοχή ο ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ευτυχής στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό δήλωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε και μεταξύ άλλων μίλησε και για το παιχνίδι της Κυριακής, χαρακτηρίζοντας δύσκολο αντίπαλο του ΟΦΗ δίνοντας έμφαση στις αντεπιθέσεις της κρητικής ομάδας.

Αναλυτικά, ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε για:

-το βαρύ πρόγραμμα: “Την Κυριακή ξεκινάμε με ένα παιχνίδι δύσκολο απέναντι στον ΟΦΗ. Και από εδώ και πέρα θα είναι ακόμα πιο δύσκολοι οι αγώνες, για το πρωτάθλημα, το Europa League αλλά και για το Κύπελλο. Έτσι είναι σημαντική η προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών. Μέχρι σήμερα είχαμε απώλειες λόγω τραυματισμών, αλλά πλέον θα είναι όλοι μαζί για την δύσκολη συνέχεια. Παραλίγο να είχαμε πρόβλημα με τον Μαρκάνο, αλλά ευτυχώς δεν έχει κανένα πρόβλημα και θα παίξει κανονικά”.

-το ματς με τον ΟΦΗ: “Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και αυτό έχει δημιουργηθεί με όσα έχω δει μέχρι στιγμής. Σε δύσκολες στιγμές έχει δείξει την συγκέντρωση της. Το έχει δείξει και στο παρελθόν πως σε δύσκολα παιχνίδια η ομάδα ανταποκρίνεται. Το επόμενο παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί ο ΟΦΗ είναι δυνατή ομάδα, αμύνεται πολύ καλά και κάνεις καλές αντεπιθέσεις. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να το κερδίσουμε. Στο πρώτο παιχνίδι όταν ήμασταν στο 2-0, η ομάδα είχε το μυαλό στο επόμενο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς δεν πίστευε ότι μπορεί να το χάσει. Χαλαρώσαμε εκεί και γι′ αυτό δεχτήκαμε δύο γκολ που δεν το περιμέναμε. Αυτό δεν θα πρέπει να ξανασυμβεί τώρα. Ακολουθεί το παιχνίδι με τη Μέταλιστ όμως πρώτα πρέπει να κερδίσουμε αυτό με τον ΟΦΗ. Το πιο δύσκολο πράγμα στις ομάδες είναι η συγκέντρωση. Να ξεχωρίζεις ποιοι είναι οι στόχοι και να συγκεντρώνεσαι. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να έχουμε στο μυαλό μας το παιχνίδι της Κυριακής και μετά αυτό με την Μέταλιστ”.

-τις απουσίες του τιμωρημένου Τζεμπούρ και του τραυματία Πάντελιτς: “Δεν με απασχολούν οι απουσίες, μπορεί να παίξει ο Μιραλάς επιθετικός, μπορεί να παίξει και ο Φουστέρ, έχουμε εναλλακτικές λύσεις”.