Παρελθόν ο Μάντζιος από τον Θρασύβουλο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Θρασύβουλου ο Άκης Μάντζιος μετά την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα της Φυλής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Θρασύβουλου

«Η ΠΑΕ Θρασύβουλος ανακοινώνει την κοινή συναινέση λύση της συνεργασίας της με τον Ακη Μάντζιο. Τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του» αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση.

Επίσης, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου υπάρχει η παρακάτω δήλωση του Έλληνα τεχνικού

«Σε συνάντηση που είχα χθες με τον πρόεδρο του ανακοίνωσα την πρόθεσή μου να αποχωρήσω από την ομάδα μαζί με τον συνεργάτη μου Γιώργο Πήδουλα. Προβλήματα υπήρχαν και υπάρχουν πολλά και δουλέψαμε σκληρά με όλο το προσωπικό να τα λύσουμε για να να έχουμε καλύτερη λειτουργία και οργάνωση στον σύλλογο. Τον τελευταίο μήνα δυστυχώς έγιναν πολλά. Υπάρχουν ανοιχτά θέματα, τα οποία «φρενάρουν» την ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στο τεχνικό επιτελείο και την ΠΑΕ. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο, Μασούρη Σωτήριο, ο οποίος είναι ένας άνθρωπος με αξίες, έντιμος. Κύριος σε όλα του. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα, να εκπληρώσει τον στόχο της και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει».