Ντεμόλ: «Έχω εμπιστοσύνη στο Νίκο Μαχλά»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην 15ετη φιλία του με το Νίκο Μαχλά αλλά και στην εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο του για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα εξέφρασε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα Στέφαν Ντεμόλ.

Αρχικά, ο Βέλγος προπονητής αναφέρθηκε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου όπου τόνισε ότι «βλέπω το παιχνίδι από ποδοσφαιρική πλευρά. Είπα και νωρίτερα ότι θα διαγωνιστούν δύο από τις τρεις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Φυσικά, ούτε εμένα, ούτε στους παίκτες άρεσαν αυτά που έγιναν στο πρώτο ματς. Ο πρόεδρος πλήρωσε ένα αρκετά μεγάλο πρόστιμο και δεν ήταν ωραίο και νομίζω ότι από κάποια λάθη, εγώ, οι παίκτες και οι φίλαθλοι να έχουμε μάθει» είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στο Νίκο Μαχλά λέγοντας ότι «θέλω να πω πως είμαι παραπάνω από 15 χρόνια με τον κ. Μαχλά, από τον καιρό που πήγε στην Ολλανδία. Είχαμε τον ίδιο μάνατζερ, είχαμε συνευρεθεί πολλές φορές στο Βέλγιο και πιστεύω ότι ο Νίκος (σ.σ. Μαχλάς) θα κάνει ότι είναι εφικτό για να κυμανθεί σε λογικά πλαίσια».

Σχετικά με τα πλάνα του για τον αγώνα της Κυριακής ανέφερε: «Μετά από δύο μέρες ξεκούρασης, ξεκινήσαμε την προετοιμασία. Πρέπει να σας πω πως οι προπονήσεις, χθες και σήμερα, ήταν πολύ καλές. Δεν έχω δει ούτε 1% διάθεσης διακοπών από τους παίκτες μου, επειδή κατακτήσαμε τον πρώτο μας μεγάλο στόχο και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να είμαστε πρωταθλητές. Έχουμε ακόμα τρεις μέρες πριν το παιχνίδι ενάντια στον ΟΦΗ. Έχουμε κάποιους μικροτραυματισμούς, αλλά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο για να πούμε πως κάποιος παίκτης θα είναι εκτός. Βέβαια, δεν θα έχουμε μαζί μας τους Σιαλμά και Ντε Βινσέντι, λόγω καρτών. Πιστεύω πως οι δύο ομάδες που έχουμε ανέβει και ο ΟΦΗ που παραμείναμε στις τρεις πρώτες θέσεις για μεγάλο διάστημα, ήταν οι καλύτερες της κατηγορίας. Παρακολούθησα τον ΟΦΗ πολύ καιρό, ακόμα και μετά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και την προσθήκη των παικτών και είναι πολύ σημαντικό και καλό να τελειώσει η χρονιά αγωνιζόμενες οι δύο από τις τρεις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος».