Μόνο για τη νίκη έρχεται στο Ηράκλειο ο Παναιτωλικός

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για τους Αγρινιώτες δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα κόντρα στον ΟΦΗ, ενώ άπαντες προετοιμάζονται για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Τάκης Λεμονής δεν έχει στην διάθεσή του τον Κουτρομάνο, ο οποίος είναι εκτός εδώ και καιρό, ενώ παράλληλα εκτός έμειναν οι Άντι και Ρότσα, οι οποίοι δεν υπολογίζονται. Ο Έλληνας τεχνικός «τελείωσε» τους δύο παίκτες μετά το επεισόδιο που είχαν στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και έτσι θα πορευτεί χωρίς αυτούς.

Στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Ηρακλείου θα παραταχθεί με τον Τσενάμο κάτω από τα δοκάρια. Ο Παλαιολόγος διεκδικεί μια θέση στο δεξί άκρο της άμυνας, σε περίπτωση που ο Σιόντης αγωνιστεί στο κέντρο. Ο Γκόλιας θα είναι αριστερά και οι Ντολεζάι, Κούσας στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκεται ο Σιόντης ή ο Φερνάντες, ενώ πίσω από τον Χαριστέα θα είναι οι Καμαρά, Θεοδωρίδης και Ακαλέ.

Θυμίζουμε την αποστολή, η οποία ανακοινώθηκε την Παρασκευή: Τσενάμο, Μπαμπανιώτης, Παλαιολόγος, Μπελεβώνης, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Ετζενγκέλε, Ντολεζάι, Σιόντης, Μητρόπουλος, Θεοδωρίδης, Φερνάντες, Πασάς, Χαριστέας, Καραμαλίκης, Καμαρά, Ακαλέ, Ονουάτσι.