«Έσταζε μέλι» ο Άγγελος για τους φιλάθλους του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Άγγελος Αναστασιάδης για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος του ΟΦΗ τονίζοντας ότι «ο κόσμος του ΟΦΗ έδειξε ήθος και πόσο πολιτισμένος είναι».

Αναλυτικά, ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννενα δήλωσε

«Έγινε ένα πολυ καλό παιχνίδι με τις δυο ομάδες να θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο, είχαν εκπληρώσει τους στόχους τους και ο κόσμος το ευχαριστήθηκε.

Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ στην διοίκηση, τους παίκτες και τον προπονητή για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και τα κατάφεραν.Οποιος δεν γνωρίζει το ποδόσφαιρο, καταλαβαίνει τα προβλήματα που είχαν και την σημασία της επιτυχίας αυτής».

Ο Αναστασιάδης εκθείασε τον κόσμο του ΟΦΗ, για την συμπεριφορά του στο παιχνίδι. Οπως είπε «το ήθος που έδειξε ο κόσμος του ΟΦΗ δείχνει πόσο πολιτισμένος που είναι.Ευχαριστώ την διοίκηση του ΟΦΗ και τους παίκτες. Ηταν άψογη στην φιλοξενία. Ευχαριστώ και την αστυνομία. Αν ένα κομμάτι έχει μείνει όρθιο σήμερα είναι η αστυνομία. Εγιναν πολύ θετικά πράγματα. Το ποδόσφαιρο είναι ωραίο και πρέπει να σταματήσουν οι εντάσεις και οι προπηλακισμοί. Είμαι διπλά χαρούμενος λοιπόν και εύχομαι το ποδόσφαιρο να είναι πάντα έτσι. Θα έλεγα τα ίδια πράγματα ακόμα και αν χάναμε. Εμαθα στην ζωή μου να κάνω πρωταθλητισμό. Πρέπει να μπουν σημαντικά πράγματα στο τραπέζι με την διοίκηση και τις απαντήσεις θα τις πάρετε».

Για τον ΠΑΣ Γιάννενα, είπε ότι «κάνουμε πολυ μεγάλη προσπάθεια στο τελευταίο τρίμηνο και ευοδόθηκαν όλα. Θα μπορούσαμε να κάνουμε και άλλα πράγματα. Αλλά δυστυχώς δεν έχουμε γήπεδο ούτε να προπονηθούμε,ούτε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Για αυτό και είμαι ικανοποίημένος για την εικόνα που έβγαλ σε αυτό το γήπεδο και τους ευχαριστώ».

Για το μυστικό της επιτυχίας του ΠΑΣ, είπε πως «το πιο σημαντικό που πετύχαμε είναι ότι πείσαμε αυτά τα παιδιά ότι μπορούν να κερδίσουν να κερδίσουν οποιοδήποτε αντίπαλο. Πρώτη φορά στην καριέρα μου άργησα τόσο πολύ. Για αυτό την μεγάλη ευθύνη την έχω εγώ. Οταν τελειώνεις καλλα όμως έχεις μόνο καλά να σκεφτείς, αλλά και εγώ έχω πολλά να προβληματιστώ».