Ευχαριστώ Δώνη σε Σπανό

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι η άψογη συνεργασία του με τη διοίκηση, είχε θετικά αποτελέσματα τόσο στον ίδιο, όσο και στο σύλλογο, ενώ μίλησε για την αγάπη που του έδειξε ο κόσμος. «Η παρακαταθήκη που κρατάω είναι οι φιλίες που δημιούργησα», τόνισε σχετικά.

Αφού ευχαρίστησε όλους όσους συνέφεραν από το πόστο τους στην πορεία των «κυανόλευκων», άφησε… ορθάνοιχτη την «πόρτα» να επιστρέψει κάποια στιγμή στον Ατρόμητο. «Ελπίζω οι δρόμοι μας να ξανασμίξουν».

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη στο www.atromitosfc.gr

«Ως προπονητικό team οφείλουμε πολλά πράγματα στην «οικογένεια» του Ατρόμητου. Μια οικογένεια που πρωτίστως περιλαμβάνει τον ιδιοκτήτη της κύριο Γιώργο Σπανό και την οικογένεια Σπανού η οποία με εμπιστεύτηκε, με στήριξε, με βοήθησε να εξελιχθώ και να γίνω καλύτερος προπονητής και να οδηγήσουμε την ομάδα αρκετά ψηλά.

Υπήρξε μια σχέση εμπιστοσύνης και άψογης συμπεριφοράς προς το πρόσωπό μου όσο και στο προπονητικό team από τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, από τους οποίους ένιωσα όλα αυτά τα χρόνια αγάπη και πολύ μεγάλη συμπαράσταση.

Ευχαριστώ θερμά τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου αλλά και τους ανθρώπους που ήμασταν στην καθημερινότητα μας τόσες ώρες μαζί κι εκτός από συνεργάτες γίναμε και πραγματικοί φίλοι. Ιδιαιτέρως τον τεχνικό μας διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο για μια συνεργασία που πέρα από πετυχημένη, η κάθε μέρα ήταν πιο ενδιαφέρουσα από την προηγούμενη.

Επίσης, ευχαριστώ τον γενικό μας αρχηγό Σπύρο Σοφιανό ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που μόνιμα έδειχνε καλή διάθεση για όλα. Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, τους γιατρούς Νίκο Πισκοπάκη, Πέτρο Καπράλο και τους φυσικοθεραπευτές Νίκο Ζαφειρόπουλο, Παναγιώτη Αμπελιώτη μαζί με τους οποίους πολλές φορές κάναμε τα αδύνατα δυνατά για να λύσουμε τα οποιαδήποτε προβλήματα.

Τον υπεύθυνο ιματισμού Νίκο Κάτσικα, τον υπεύθυνο τύπου Παύλο Κατώνη , τους υπαλλήλους στα γραφεία της ΠΑΕ με επικεφαλής την διευθύντρια Κάτια Κοξένογλου, τον υπεύθυνο ασφαλείας Γιώργο Πέτρου αλλά και τον οδηγό μας Άγγελο Βερυκάκη.

Ακόμη τους ανθρώπους που ήταν μέλη του προπονητικού επιτελείου και βοήθησαν στην επιτυχία της ομάδας, τον γυμναστή Σωτήρη Κακαργιά και τον προπονητή τερματοφυλάκων Παναγιώτη Μαλλιαρίτση. Όλο αυτό το διάστημα είχα άριστη συνεργασία με τον επικεφαλής των τμημάτων υποδομής Τόλη Αποστόλου για την εξέλιξη των νέων ποδοσφαιριστών.

Αφήνω τελευταία τη δυνατή σχέση και το μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες που συνεργάστηκα αυτά τα τρία χρόνια γιατί οι παίκτες αυτοί ήταν άψογοι επαγγελματίες, εργατικοί και μας έφθασαν σε πολύ μεγάλες επιτυχίες.

Η παρακαταθήκη που κρατάω ως άνθρωπος, κατά την άποψή μου δεν είναι ούτε οι επιτυχίες τόσο πολύ ούτε το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά το γεγονός ότι δημιούργησα πολλές και δυνατές φιλίες στον Ατρόμητο κι ελπίζω στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασμίξουν».